Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna hesla u mailové schránky

Od: sykorka* odpovědí: 13 změna:

do mailu na seznam.cz mi začal chodit spam a objevila se hláška, že se tam přihlásil někdo v USA a mám si změnit heslo - ale když to chci udělat, u původního hesla mi to neustále ukazuje, že není správné... co s tím? děkuji předem za rady a přeji hezký den :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
A to zkoušíte měnit heslo přímo na stránkách Seznamu po přihlášení do svého účtu nebo klikáte na nějaký odkaz na změnu hesla v tom přijatém e-mailu ve spamu? Ten spam může nabízet odkaz na nějaké podvodné stránky, tak na to pozor. Změnu hesla provádět opravdu po přihlášení do svého e-mailového účtu buď přímo na stránkách seznam.cz nebo email.cz.
Pokud to hlásí, že není původní heslo správné, pak zřejmě zadáváte špatné heslo: zkuste překontrolovat např. jestli nezadáváte velká písmena nebo naopak, jestli někde nemá být velké písmeno místo malého.

111®
hodnocení

0x

jo měl jsem to také na seznamu, musí se to změnit přímo v nastavení e-mailu na seznam.cz

hodnocení

0x
Tu adresu, ze které chodí spam si můžete samozřejmě zablokovat. V otevřené doručené zprávě klikněte na e-mailovou adresu odesílatele a tam vyberte volbu "blokovaná (spam) adresa".
To upozornění na neoprávněné přihlášení Vám také došlo z této spamové adresy? Pokud ano, tak to vůbec nemusí být pravda. To by Vám to upozornění muselo přijít z důvěryhodné adresy od seznamu nebo emailu.

sykorka*
hodnocení

heslo chci změnit přímo ve svém mailu, a stále mi to říká, že zadané heslo není správné... jestliže se mi tam naboural někdo z USA, nemohl změnit mé heslo? jsem si jistá, že ho zadávám správně...

sykorka*
hodnocení

chtěla jsem říct, že zadané původní heslo není správné... přitom mi to ono heslo neukáže, jen tečky - je to na palici, proč, když jsem přihlášená, si nemůžu změnit heslo? až po zadání správného původního hesla... jsem z toho jelen...

hop®
Pokud ses přihlásila, tak asi správné heslo máš, logicky, ne?

hodnocení

0x
A jak se přihlásíš do emailu? Musíš přeci zadat heslo. Tudíž to samý zadáš u změny hesla.
Nemám tedy Seznam, ale u změny hesla to po mě chce starý heslo a dvakrát nový.
sykorka*
hodnocení

na notebooku mám nastaveno automatické přihlášení, nemusím to pokaždé zadávat znovu, v tom problém není... ale u změny hesla mi to hlásí, že to původní heslo je špatně, já už fakt nevím...

priklad1*

V tom notebooku spíš v prohlížeči je jistě zapsáno správné heslo. Zkus ho najít

sykorka*
hodnocení

to je právě to, v mých přihlašovacích údají je heslo, které mi mail.seznam odmítá, tak už fakt nevím...

Já jsem si právě myslel, že se do e-mailu prihlašujete pomocí prohlížeče a máte nastaveno, že si přihlašovací údaje prohlížeč pamatuje. Kamarád se takto přihlašoval tak dlouhou dobu, že když se pak potřeboval přihlásit jinde na jiném počítači, tak už si ani nepamatoval svoje heslo :)
Zřejmě skutečně zadáváte špatné původní heslo. Zkuste si vzpomenout, jestli jste někdy v minulosti heslo neměnila na jiné. Kolikrát si je člověk jistý, že zadává to správné heslo, nakonec si vzpomene, že si ho někdy změnil na úplně jiné.

sykorka*
hodnocení

ano, v modzille mám seznam přihlašovacích údajů k všemožným stránkám, ale když si to heslo otevřu, přečtu, popř. zkopíruju, stejně prý není správné... přitom mě vždycky přihlásí bez problému... tak nevím :(

sykorka*
hodnocení

ha! teď mi to konečně heslo přijalo, nechápu proč ne dřív... vkládám stále to stejné, najednou to jde... hlavně že je po problému! díky za rady a snahu pomoci, vážím si toho :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]