Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,chci poděkovat všem co mi pomohli : juraja, gamapolis, satam, mark556, slavo, had186, ferax, jenyk, .Něco jsem se už díky vám naučil -nainstaloval jsem ten 7 zip a už celkem rozbalím,mám ten VLC přehrávač o kterém jsem nevěděl,naučím se založit složky a přesouvat a uspořádat si do nich svoje soubory podle rady. Děkuji . A ted´ dotaz ,-stáhnu soubor-serial,film bez titulků,při přehrávání vím že mi BSplayer (víc ho používám ) nabídne vícero titulků,vyberu si to je v pohodě,zajímá mě -kdyš si ten soubor budu chtít prohlédnout po delší době znovu je možné že už nebudou třeba k dispozici? Můžou je tam třeba zrušit?Mám si radši pro jistotu stahovat titulky srt. zvlášt´? A ještě jedno - během přehrávání toho souboru-spíš ke konci se tam zobrazí -" titulky byly úspěšně odeslány " ,znamená to že se k tomu souboru přiřadily z toho BS playeru na stálo a nepřijdu o ně nebo volit to stažení srt.-titulků ( z ulož.to ) zvlášt´? Díky. Jsem rád,že se mám kde zeptat a něco se naučit,ještě dám pár dotazů.
Titulky stáhni a ulož do stejné složky, kde máš film. Pokud potřebuješ titulky, tak vytvoř složku, do které vlož film i titulky. Při spuštění filmu, se ti titulky zobrazí. Titulky musí mít stejný název jako film.
Pokud je to tak jak uvádím, není nutné nic dalšího hledat a otevírat, stačí spustit film a titulky se sami zobrazí.
No vidíš já se na primitivní věci neptám, na délku přirození už vůbec ne a co jsem se ptal tak vše bez odpovědi. A když už zkoumáš titulky, tak s titulkama právě bojují v OS Android. Všechny přehrávače co jsem zkoušel tak titulky na nic. Jediný který umí zacházet s titulkama (co jsem zkoušel) je MX Player. Tam se nechá zvolit pozadí a jeho barvu, barvu textu a umístění titulků v obraze. Některé přehrávače umí jen barvu titulků. Když je nějaký film s vepsanými titulky, tak ani nic jiného nezbývá, pokud chci české titulky. Jenže v mém Android boxu Vorke u MX Playeru nejde zvuk. Nejspíš to chce nějaký kodek, ale jaký. Nepomůže ani Softwarové ani Hardwarové dekódování. VLC problém se zvukem nemá. Aspoň že lze video přehrát na TV přes Miracast. Přes DLNA nejdou titulky. Ten VLC ten umí sdílení do BubbleUPnP a pošle to tam i s titulkama.
A když už neseženeš české titulky, sehnat cizojazyčné. Jsou editory na titulky. Přes Google přeložit, vložit do editoru a hromadně upravit. Google zdeformuje řídící znaky.
pro "priklad1" -Vidím,že se mi nejdřív vysmíváš ,pak mě urazíš a pak chceš nejen mě ohromit co ty ovládáš. Neporadils, a ani jsi nechtěl. Prosím TY už na mé dotazy NEREAGUJ . Nech je jiným normálním lidem co jsou slušní a snaží se opravdu pomoci. Pochop ,že tady hledají radu i laici jako např. já .
ono je mnohem výhodnější ty titulky vpasírovat přímo do toho jednoho souboru (jako další stopu, ne vpálit do obrazu), tak ti odpadá ta nutnost manipulovat se dvěma soubory a přehrávač nemusí zkoušet ve stejné složce hledat zvláštní soubor s titulky podle přibližné podoby názvu ... přihodit titulky ke zvuku a videu v můžeš velmi snadno pomocí programu mkvtoolnix ... uživatelsky je to velmi intuitivní, prostě přetáhneš do aplikace stávající video soubor (bez ohledu na to zda je to avi, mp4, mkv, nebo něco jiného), pak do části SOURCE FILES kde uvidíš obsažené multimediální stopy přetáhneš ty své srt titulky, z roletky vpravo vybereš jejich jazyk a celé to uložíš tlačítkem "start multiplexing"jako mkv ... do jednoho jediného souboru se kterým si pak přehrávače mnohem snáz poradí přes dlna, ftp, sambu, miracast, cokoliv přes co to pošleš, protože titulky se budou rovnou streamovat spolu s video a audio stopou nemusí je přehrávač komplikovaně hledat a většinou si s nimi snadno poradí. Jen takový tip, vždy je ukládej v kódování unicode, je to jistější a funguje to lépe než všemožná osmibitová národní kódování. Vyhni se kodovani windows-1250, unicode (utf-8) je vždy jistější volba.
To lintu06 asi neví která kope, či je nějak útlocitná, ale to je fuk. To je její problém.
A představ si, že většina nejdřív namitne, hledala jsi, než se ptáš!
To mark132. Více stop je mi jasné, ale to by se muselo jednat o MKV. Jenže tohle je MP4 nebo AVI z Uložto. Na ten program se podívám, ale asi Windows. Dělám jen s Androidem.
S tím vším si poradím. Spíš co chybí za kodek tomu MX Playeru. Asi by šlo, ale zase jen ve Windows to video prozkoumat. Rozhodně se mi nechce dělat konverzi.
Díky. Disponují pouze tabletem a mobilem. Oboje OS Android a zatím na tom nehodlám nic měnit. Možná že na Google play je nějaké Apk ke konverzi. Spíš potřebuji sehnat k MX Player nějaký doplněk, Aby šel zvuk. Ostatní přehrávače se zvukem problém nemají, ovšem zase pořádně neumějí titulky.
A ty titulky ve stažené videu MP4 či AVI jsou jistě vypálené a je třeba je překrýt jinak to je k ničemu. No a to umí ten MX Player
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.