Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení webkamery

Od: lennushqa* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

dostala jsem webkameru, tak se jí snažím zapojit ale nějak mi to nejde. Návod mám na to v aj, ale docela rozumím. Podle něho jsem z cd nainstalovala program a restartoval se mi počítač, potom jsem kameru zastrčila do díry. Ale místo toho aby se mi objevila hláška, že zařízení bylo rozpoznáno, to hlásí, že ho nerozpoznalo. Tak jsem klikla na tu hlášku, že to nerozpoznalo a pak koukněte na obrázky 1-6. Dále si s tím vůbec nevím rady! prosím poraďte

doplněno 31.01.09 18:15:

Obrázek se nějak moc nepovedl, když tak můžu poslat samostatný! děkuji

Zapojení webkamery

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A jsi si jistá, že jsi nainstalovala ten správný ovladač? Na některýc CD jich bývá i více najednou.

lennushqa*
hodnocení

Tak s tím sem si jistá. Ten program mi jde i pustit, ale hlásí, že nenašel camera hardware.

Vyzkoušej ještě i jiný USB konektor na počítači.

esprit*
hodnocení

0x

vsechno to odinstaluj restartuj, stahni z webu novy ovladace a zkus to znovu

jakubvavra
hodnocení

0x

Maš to jednoduché skus všechny zástrčky:::::*smich*

troja*

já bych zkusil jednu zástrčku a všechny zásuvky

doplněno 01.02.09 22:43:

přečti si ještě: diskuse.stahuj.centrum.cz/...

lennushqa*
hodnocení

Já už, ale nemám žádnou díru volnou!*smich* Odinstalaci jsem už dělala dvakrát!*plac*

Máš možnost vyzkoušet tuto kameru na jiném PC? Zjistíme tak, kde může být problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]