Nejste přihlášen/a.
Mám notebook ve kterém mám nyní nainstalovaný program Irfan View 64Thumbnails. Podotýkám ,instaloval odborník.Dříve ,dokud jsem tento program neměla, jsem si např. stáhla z fotoaparátu fotografie, očíslovala a uložila.Když jsem se chtěla opět na ně podívat, otevřela jsem složku a hned jsem viděla co je na tom obrázku.Nyní sice udělám totéž, ale ve složce nejdříve uvidím červený obrázek v němž je napsáno Irfan ,ten musím rozkliknout a až potom uvidím co na tom obrázku vlastně je.Totéž u svých fotografií.Přece nemohu popisovat podrobně,co je na obrázku, abych se mohla orientovat.Když obrázek otevřu v jiném programu, tak se mi opět objevuje jen ta ikona toho programu a až po rozkliknutí teprve ten obrázek.Poradí mi prosím někdo, jak se to dá změnit, abych opět viděla ihned to co jsem vlastně stáhla. Děkuji za rady.M
Popisujete pomocnou aplikaci prohlížeče obrázků IrfanView, která zobrazuje náhledy ve složce. Jednotlivé náhledy zobrazuje běžně Windows v okně, když si dáte -zobrazení- -podokno náhledu- nebo plošně vybrat "ikony". Asi používáte špatného zástupce programu pokud je nastaven jako výchozí program ten Thumbnails.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.