Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak změnit Irfan View 64 Thumbnails

Od: maruska* odpovědí: 4 změna:

Mám notebook ve kterém mám nyní nainstalovaný program Irfan View 64Thumbnails. Podotýkám ,instaloval odborník.Dříve ,dokud jsem tento program neměla, jsem si např. stáhla z fotoaparátu fotografie, očíslovala a uložila.Když jsem se chtěla opět na ně podívat, otevřela jsem složku a hned jsem viděla co je na tom obrázku.Nyní sice udělám totéž, ale ve složce nejdříve uvidím červený obrázek v němž je napsáno Irfan ,ten musím rozkliknout a až potom uvidím co na tom obrázku vlastně je.Totéž u svých fotografií.Přece nemohu popisovat podrobně,co je na obrázku, abych se mohla orientovat.Když obrázek otevřu v jiném programu, tak se mi opět objevuje jen ta ikona toho programu a až po rozkliknutí teprve ten obrázek.Poradí mi prosím někdo, jak se to dá změnit, abych opět viděla ihned to co jsem vlastně stáhla. Děkuji za rady.M

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

veronica
hodnocení

0x

Popisujete pomocnou aplikaci prohlížeče obrázků IrfanView, která zobrazuje náhledy ve složce. Jednotlivé náhledy zobrazuje běžně Windows v okně, když si dáte -zobrazení- -podokno náhledu- nebo plošně vybrat "ikony". Asi používáte špatného zástupce programu pokud je nastaven jako výchozí program ten Thumbnails.

maruska*
hodnocení

děkuji, ale nerozumím ničemu.

veronica

Je to běžné nastavení okna, viz. obr.

Jak změnit Irfan View 64 Thumbnails

maruska*
hodnocení

Už jsem na to přišla.Moc díky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]