Nejste přihlášen/a.
Přidržet tlačítko pro zapnutí. Ale držet znamená klidně 20-30s
Druhá možnost vyndat baterii, pokud to jednoduše lze
Taky se mi to stalo, že se seknul a na nic nereagoval.
Tak jsem zvažoval dvě možnosti:
1 - nechat ho zapnutý do druhého dne pouze na baterii
2 - vyndat baterii.
A protože to spěchalo zvolil jsem druhou možnost.
Já jsem kvůli prckovi, který když přišel, tak mačkal na všechny tlačítka, tak jsem v nastavení změnil co má udělat po stisknutí tlačítka napájení.
Ale už je starší - tak už to nehrozí.
Ale kdepak. Pod zaseknutým počítačem si lze představit plno věcí. Takže chyba je na vaší straně, že jste nedal informace.
@martinpodmajer: Nebuďte, prosím, zbytečně arogantní, Váš dotaz byl hodně obecný a nepřesný, mohl jste se rozepsat, v jakém stavu NB je a co všechno jste zkoušel. A Vy jste napsal jenom že NIC nefunguje, a ani v tom jste neměl pravdu, protože jste nezkusil ho vypnout natvrdo nebo vyndat baterii. Potom se nedivte, že často chceme upřesnění informací. A někdy i takovým způsobem, aby si tazatel sám uvědomil, jak blbě se zeptal...
@maverick. Zaseknutý? Tak třeba... je spuštěný a nereaguje obrazovka. Je spuštěný, černá obrazovka. Je spuštěný, modrá obrazovka. Nejde spustit, nic nesvítí. Při spuštění se točí větráky, jinak nic. Při spuštění to nějak pípá.
A poslední věc. Je zaseknutý ve špalku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.