Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se zaseknutým notebookem

Od: martinpodmajer odpovědí: 12 změna:
Dobrý den,
Mám zaseknutý notebook vůbec nic nefunguje prosím poraďte mi.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Přidržet tlačítko pro zapnutí. Ale držet znamená klidně 20-30s

Druhá možnost vyndat baterii, pokud to jednoduše lze

martinpodmajer
hodnocení

Děkuji vám mnohokrát ! FUNGUJE OPRAVDU MOC DĚKUJU!

Taky se mi to stalo, že se seknul a na nic nereagoval.

Tak jsem zvažoval dvě možnosti:

1 - nechat ho zapnutý do druhého dne pouze na baterii

2 - vyndat baterii.

A protože to spěchalo zvolil jsem druhou možnost.

@slavo na to power tlacitko urcite reaguje, ale je potreba vydrzet

Já jsem kvůli prckovi, který když přišel, tak mačkal na všechny tlačítka, tak jsem v nastavení změnil co má udělat po stisknutí tlačítka napájení.

Ale už je starší - tak už to nehrozí.

Chapu, ale to je pri stisku napajeni, ale drzeni to opravdu vypne i kdyz tam mas nastavenou napriklad hybernaci, nebo bez akce

hodnocení

4x

Je zaseknutý ve špalku? Jako sekyrka?

martinpodmajer
hodnocení

Tady je někdo moc vtipný...
Důležitý jak hovno na botě!

Ale kdepak. Pod zaseknutým počítačem si lze představit plno věcí. Takže chyba je na vaší straně, že jste nedal informace.

Zaseknuty je zaseknuty. Beru ze na nic nereaguje. Pokud by myslel uzivatel neco jineho tak to uz je chyba. Jinak ok
hop®

@martinpodmajer: Nebuďte, prosím, zbytečně arogantní, Váš dotaz byl hodně obecný a nepřesný, mohl jste se rozepsat, v jakém stavu NB je a co všechno jste zkoušel. A Vy jste napsal jenom že NIC nefunguje, a ani v tom jste neměl pravdu, protože jste nezkusil ho vypnout natvrdo nebo vyndat baterii. Potom se nedivte, že často chceme upřesnění informací. A někdy i takovým způsobem, aby si tazatel sám uvědomil, jak blbě se zeptal...

@maverick. Zaseknutý? Tak třeba... je spuštěný a nereaguje obrazovka. Je spuštěný, černá obrazovka. Je spuštěný, modrá obrazovka. Nejde spustit, nic nesvítí. Při spuštění se točí větráky, jinak nic. Při spuštění to nějak pípá.

A poslední věc. Je zaseknutý ve špalku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]