Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ashampoo- Trakt onte,Disk onte nastavení

Od: olda* odpovědí: 4 změna:

Pro vypalování používám program Ashampoo.Při vložení disk vždy na mne chce prázdný disk. Je tedy nastaven na disk onte.Já bych potřeboval vědět jak se v tomto prpogramu na stavuje disk-onte a jak trakt-onte. Tedy jak se nastavuje zapisovatelnost disku.

doplněno 24.02.20 09:57:

Upřesňuji svoji otázku,která byla uveřejněna jako Ashampoo-traktonce a Disk-once. Dnes ráno jsem dostal na tuto otázku žádost o doplnění PRAVDĚPODOBNĚ OD ODBORNÍKA. Tedy sděluji,že v programu Nero 10 když vložím disk do mechniky tak se objeví otázky trac at ence, tedy v podstatě nastavit disk na multisesion a nebo Disk at ence,tedy jednorázový zápis bez možnosti dalšího připalování stop.V mém programu Ashampoo 6 se mne objeví dotaz mechaniky vložte nepopsaný disk. Tedy když chci pracovat s vloženým diskem jako multissesion a má již nějaký zápis tak mne ho mechanika nepříjme. Ptám se tedy jak postupovat při vypalování v tomto programu,abych mohl používat též multisssion. Nápověda je v angličtině , což je pro mne problém.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lobo*
hodnocení

0x

Můžeš ještě jednou a srozumitelně popsat co je cílem tvého snažení?

Taky by nebylo na závadu uvést verzi programu.

Víš co vůbec znamenají pojmy: Track-at-once a Disk-at-once?

Je to způsob, jakým vypalovačka pracuje s laserem při vypalování.

Track-at-once - mezi každou stopou vypne a zapne laser - používá se hlavně u multisession disků.

Disk-at-once - vypálí celý disk najednou.

olda*
hodnocení

Velmi bych uvítal, kdybych obdržel emailovou adresu autora dnešní odpovědi tedy 24.2.t.r. na Otázku Sahampoo tarkt at once a Disk at once. Bylo by to možné?

Můžeš se zaregistrovat a pak můžeš komunikovat vnitřní poštou.

lobo*
hodnocení

0x

Ashampoo Burning Studio vůbec neznám, nikdy sem nepoužíval. Ale stáhnul sem si verzi 6 k nakouknutí.

Podrobnější nastavení je dostupné až po vložení média do mechaniky pod volbou Změna nastavení. viz obr.

Co se týče tvorby disku s multi-session, tuto volbu sem v programu nenašel, v některých diskuzích je uváděno, že tuto možnost nabízí až vyšší verze (placené).

Co se týče připalování dat k diskům již vytvořeným s multi-session by měla být volba "Aktualizovat existující ...disk."

Funkčnost si však budeš muset ověřit sám. Nejlépe k tomu použít kopii na přepisovatelném médiu.

Ashampoo- Trakt onte,Disk onte nastavení
Ashampoo- Trakt onte,Disk onte nastavení #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]