Nejste přihlášen/a.
Pro vypalování používám program Ashampoo.Při vložení disk vždy na mne chce prázdný disk. Je tedy nastaven na disk onte.Já bych potřeboval vědět jak se v tomto prpogramu na stavuje disk-onte a jak trakt-onte. Tedy jak se nastavuje zapisovatelnost disku.
Upřesňuji svoji otázku,která byla uveřejněna jako Ashampoo-traktonce a Disk-once. Dnes ráno jsem dostal na tuto otázku žádost o doplnění PRAVDĚPODOBNĚ OD ODBORNÍKA. Tedy sděluji,že v programu Nero 10 když vložím disk do mechniky tak se objeví otázky trac at ence, tedy v podstatě nastavit disk na multisesion a nebo Disk at ence,tedy jednorázový zápis bez možnosti dalšího připalování stop.V mém programu Ashampoo 6 se mne objeví dotaz mechaniky vložte nepopsaný disk. Tedy když chci pracovat s vloženým diskem jako multissesion a má již nějaký zápis tak mne ho mechanika nepříjme. Ptám se tedy jak postupovat při vypalování v tomto programu,abych mohl používat též multisssion. Nápověda je v angličtině , což je pro mne problém.
Můžeš ještě jednou a srozumitelně popsat co je cílem tvého snažení?
Taky by nebylo na závadu uvést verzi programu.
Víš co vůbec znamenají pojmy: Track-at-once a Disk-at-once?
Je to způsob, jakým vypalovačka pracuje s laserem při vypalování.
Track-at-once - mezi každou stopou vypne a zapne laser - používá se hlavně u multisession disků.
Disk-at-once - vypálí celý disk najednou.
Ashampoo Burning Studio vůbec neznám, nikdy sem nepoužíval. Ale stáhnul sem si verzi 6 k nakouknutí.
Podrobnější nastavení je dostupné až po vložení média do mechaniky pod volbou Změna nastavení. viz obr.
Co se týče tvorby disku s multi-session, tuto volbu sem v programu nenašel, v některých diskuzích je uváděno, že tuto možnost nabízí až vyšší verze (placené).
Co se týče připalování dat k diskům již vytvořeným s multi-session by měla být volba "Aktualizovat existující ...disk."
Funkčnost si však budeš muset ověřit sám. Nejlépe k tomu použít kopii na přepisovatelném médiu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.