Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s pingem při instalači windowsu

Od: romanoos odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer mám takový problém a ten se týká velmi vysokého pingu tehdy jsem mýval problémy s nějakym virem gestty.com něco pak jsem přeinstaloval windowsy na jiné na win PRO měl jsem home a pak začli problémy s kompabilitou netu přisaham že to nic samotného s netema jeho chodem nemá co dočinění a mam pořad tucha že zato mužou OSka nebo ja nvm ja jsem docela ztoho zoufalej už :D furt nějaký problémy ohledně techniky... Jinak jsem nainstaloval všechny ovladače uplně vše .. a nic :D tak jsem přeinstaloval zas a bylo to stejné .. :D nvm fakt čím to může být když to jelo uplně 2 dny zpatky vpohodě

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

1x
mýval mívá mývání,
i po každém kakání.
To už ale přehání!
opravdu sem nepochopil, co mate za problem, tak snad vas aspon potesi kousek vesele basnicky.

hodnocení

1x
Rozlisovat windows na home a profi nelze. To muzes motat treba win7 a win10. Co je kompatibilita netu? Co mas vlastne za problem? Co jako s pingem? Nejde? Ztraty? Vysoke hodnoty? Pingy kam? Kurna hlape napis poradne o co ti jde.
romanoos
hodnocení

Měl jsem starou verzi 2016 ltsb w10 a internet jel uplně vpohodě bez zaseku nebo následky zvyšení pingu :D když jsem pak nainstalovat novější verzi 19 něco už nevim přesně _D ale očividně asi nějakej problém tam byl přešel jsem zpatky na tu verzi ltsb a fachčí to krásně :) ale pořád by mě zajimálo čím by to mohlo přesně být

clovicek*

Zapeklitá otázka , moc sem ji nepochopil nicméně jestli nebyl problém s aktualizacema který se ti stahovali na pozadí.

No chlape takhle se asi nedohodneme. Nenapises nic konkretniho a chces odpovedi. Smysl ma v tomto pripade odpoved kolegy- aktualizace. Ty dokazi vybrzdit cele pc.

hodnocení

0x

Proč jsi dával jiný wokna když tamty fungovali? Měl jsi jen přeinstalovat původní verzí.

romanoos
hodnocení

jsem snad jasně psal že jsem mejval problémy s jedním virem který nešel ani z pc odstranit :D

Jasně jsem psal, že jsi měl přeinstalovat původní verzí. Když chodila. Přeinstalací by jsi vir odstranil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]