Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer mám takový problém a ten se týká velmi vysokého pingu tehdy jsem mýval problémy s nějakym virem gestty.com něco pak jsem přeinstaloval windowsy na jiné na win PRO měl jsem home a pak začli problémy s kompabilitou netu přisaham že to nic samotného s netema jeho chodem nemá co dočinění a mam pořad tucha že zato mužou OSka nebo ja nvm ja jsem docela ztoho zoufalej už :D furt nějaký problémy ohledně techniky... Jinak jsem nainstaloval všechny ovladače uplně vše .. a nic :D tak jsem přeinstaloval zas a bylo to stejné .. :D nvm fakt čím to může být když to jelo uplně 2 dny zpatky vpohodě
Měl jsem starou verzi 2016 ltsb w10 a internet jel uplně vpohodě bez zaseku nebo následky zvyšení pingu :D když jsem pak nainstalovat novější verzi 19 něco už nevim přesně _D ale očividně asi nějakej problém tam byl přešel jsem zpatky na tu verzi ltsb a fachčí to krásně ale pořád by mě zajimálo čím by to mohlo přesně být
Zapeklitá otázka , moc sem ji nepochopil nicméně jestli nebyl problém s aktualizacema který se ti stahovali na pozadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.