Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Twitter - zobrazování příspěvků

Od: atriplex* odpovědí: 7 změna:
Po aktualizaci se mi přestaly zobrazovat fotky a videa nápisem: Tato média nejsou k dispozici, protože zahrnují obsah, který si nepřejete vidět.
V nastavení mám povoleno "zobrazování choulostivého obsahu".
Jak změnit nastavení, aby se tweety zobrazovaly?
Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

twitter
hodnocení

2x

Prepinac se musi vypnout.. kdyz je prepinac "zobrazovat" off, tak se zobrazuje vse v poradku. Jsou to dementi :)

"zobrazování choulostivého obsahu" zakažte a nechte zakázaný.

Minimalne do dalsi aktualizace to bude takto

judita
hodnocení

0x

Mám stejný problém...

lerak
hodnocení

0x

Mám stejný problém, již na to někdo přišel nebo je to chyba u každého?

Děkuji za info :)

filip004
hodnocení

0x

Také mám stejný problém

jarda*
hodnocení

0x
Po včerejší aktualizaci 1,5mb mě to dneska dělá to stejné, po reinstalu stále stejné

tommis
hodnocení

0x
Hlásím u mě je stejný problém, i po aktualizaci a i po znovupovolení zobrazení citlivého obsahu.

hodnocení

0x

Někdy pomůže přepínačem v nastavení "cvaknout" tam a zpět. Zkuste nejpitomější řešení problému s MS Windows - "zobrazování choulostivého obsahu" zakažte a znovu povolte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]