Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mi seká hra, když mám zaplej Discord?

Od: jozefs11® odpovědí: 1 změna:

Seká se mi hra, když s někým hovořím přes Discord. Vždyť tento program má malé nároky na PC. Nevíte, co s tím? Musím Discord nějak nastavit? Prosím o radu. Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Nepíšeš jaká hra se ti seká, např. u Ring of Elysium se při zapnutém Discordu při komunikaci s více lidmi hra sekat může. Záleží na rychlosti připojení, počtu lidí napojených ve tvé domácnosti k síti, výbavě počítače, instalovaném antiviru apod. Zatížení systému Discordem i hrou najdeš ve Win 10 (W7) ve Správci úloh (levý Ctrl+levý Alt+Delete) v Procesech a o rychlosti připojení v nabídce Výkon a např. v řádku Ethernet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]