Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Systémové ovladače ve formátu ZIP

Od: radkif odpovědí: 3 změna:

Dobrý .. chtěl bych se zeptat kam-li mám vložit ovladače z formátu zipu (Složka) do jaké složky v disku (C:) v němž mam nainstalovany windows :) děkuji předem nejsem si jistý a nechci dělat blbosti tak se radši ptám ( jsem strašný laik vtomhle , :D kdysi jsem použival drivery boostery a instalovalo se to samo)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Složku ze ZIPu extrahujte kam chcete, třeba na plochu. Potom teprve musíte u konkrétního zařízení dát aktualizovat ovladač a navést ho na tuto složku. Až se zaktualizuje (či nainstaluje), můžete složku smazat, systém si je uloží kam potřebuje

radkif
hodnocení

Takže pokud dobře champu tak u správce zařízení

Systémové ovladače ve formátu ZIP
Ano. Tedy za předpokladu, že to co jste stáhl jsou opravdu jen čistě soubory ovladače, a není u toho žádný instalační program, který by je nainstaloval - potom by stačilo spustit jej a provést instalaci ovladačů přes něj.
Jinak si ve správci najít konkrétní hardware, u toho kliknout pravým a dát "Aktualizovat software ovladače", následně dáte vyhledat v počítači a navedete ho na tu složku. Pokud se v ní nachází vhodný ovladač, tak ho průvodce sám rozpozná a nainstaluje.
Ale ze screenshotu to nevypadá, že by vám nějaké ovladače chyběly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]