Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po aktualizaci nouzový režim a KO

Od: karel44® odpovědí: 4 změna:
Ahoj/dobrý den.
Nedávno mi notebook psal, že je třeba restartovat. Přišla aktualizace. Restartovat jsem a přihlásil se jako vždy. Od včera jsem měl jen omezené možnosti na účtu. Bez souboru atd. Psalo to chybu, tak jsem jsem dával bod obnovení abych zálohoval vše potřebné. Když jsem to udělal, tak jsem nemohl pustit ano tovární nastavení protože nouzové režim mě nechtěl pustit. Přes Windows jsem se nakonec prokopal k továrnímu nastavení. To jelo X hodin a pak mi to napsalo další chybu. Posílám foto v pořadí. Ta poslední mi z notebooku, který mám půl roku udělala ko. Nejde nic.. Nikam se nedostanu. Co když bych dal prodejci Alza reklamaci? Předci jen jsem toto nezpusobil já. Děkuji za radu.

Po aktualizaci nouzový režim a KO
Po aktualizaci nouzový režim a KO #2
Po aktualizaci nouzový režim a KO #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Z toho plyne poučení, nestahovat bezhlavě všechny aktualizace, ale vždy kontrolovat co se stahuje. Případně zakázat aktualizace a občas se podívat, zda není nějaká aktualizace nutná.

hodnocení

Ta aktualizace psala, že se notebook restartuje za nějaký čas, dal jsem poprvé odložit protože jsem potřeboval něco dopsat.. Tedy byla to plnohodnotná aktualizace od výrobce.

hodnocení

0x

Ovšem, jak běžný uživatel pozná, kterou aktualizaci ano a kterou ne? Takže nakonec stejně všechno odkliká.

Pro neustálé potíže s aktualizacemi Win 10 a stálé vyžadování restartů jsem skončil v náruči Linuxu a mám po starostech.

hodnocení

Já vím ale teď s tím už nic nenadelam.. Nevím co s tím a potřebuji na něm dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]