Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Disk Google - plný i když obsahuje pár MB

Od: ivosisko® odpovědí: 8 změna:
Poraďte - asi jsem špatně pochopil filozofii prostředku Disk Google - začal jsem si tam zálohovat data a postupně je mazal a přidával (dle potřeby), ale obsazenost disku mi neustále rostla, až téměř dosáhla maxima. V tom okamžiku jsem zpozorněl a skoro vše umazal, ale obsazenost se nezmenšila. Nyní mi Google "vyhrožuje" zhoršením některých funkcí.
Je to jen nějaká marketingová snaha Googlu za účelem zblbnout mě, abych si dokoupil placený prostor anebo dělám někde fatální blbost? Jak tuto situaci narovnat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

A koš si vysypal?

Disk Google - plný i když obsahuje pár MB
hodnocení

Díky - v tom byl zakopaný pes :) jsem to ale houska

tomas11*
hodnocení

0x

Když si založíte další účet máte k dispozici dalších 15GB volných.Já mám třeba 4.(účelově)

hodnocení

I tak by se to dalo řešit, ale stejně bych rád věděl, kde je problém.

hodnocení

0x

Na zálohy používejte externí disk a máte klid a jistotu.

hodnocení

To je sice pravda, ale mi se současně jedná o synchronizaci dat...

A k tomu slouží programy, nebo aplikace pro synchronizaci. Třeba něco z toho.

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]