Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna Hp, zaseklý soubor

Od: matesdantes odpovědí: 6 změna:

Zdravim. Mám HP deskjet 3600 a netiskne. Vždy když dám volnu tisku objeví se mi u hodin tiskárn a po rozkliknutí vidim, že právě probíhá tisk. To si myslí asi jen pc, soubor nejde ani ostranit. Zkusil sem co mě napadlo ale nezabralo nic. Můžete mi poradit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stafan*
hodnocení

0x

Kdysi jsem měl také HP tiskárnu, typ již nepamatují. Pokud si vzpomínám, tento problém jsem řešil vypnutím tiskárny i PC. Po opětovném zapnutí kompu (po několika minutách) bylo vše OK. Vyzkoušejte tuto možnost. Zdraví Stafan.

matesdantes
hodnocení

Tohle sem zkoušel několikrát. Jednou se to povedlo ale hned další soubor se zasekl.*bum*

stevo5*

Skús odobrať tlačiareň, komplet odinštalovať, reštart a nainštaluj ju znova.

matesdantes
hodnocení

Vůbec nemůžu k tý tiskárně najít instalovanej software. Vim kde to hledat ale prostě to tu neni. Zkusil sem to teda nainstalovat ale před dokončením se vyskytne chyba a celá akce se vrátí zpět do původního stavu.

dotaz*
hodnocení

0x

Stane se to při větším počtu stránek k vytištění. Zkuste odstranit soubor, restartovat PC az novu odstranit soubor - samozřejmě, že v panelu tisku!;)

matesdantes
hodnocení

Zkoušim zkoušim, jednou to vyjít musí.

Krucinál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]