Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VirtualBox a USB

Od: pejo® odpovědí: 7 změna:

Nemohu do VirtualBoxu nainstalovat rozšíření pro USB. Hodí mi to hlášku. Potřebuji USB 2. Děkuji.

VirtualBox a USB
VirtualBox a USB #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

2x

Píše ti, že nejde nainstalovat, protože nějaký virtuální stroj běží. Máš opravdu všechny virtuální počítače ukončené-zavřené? Ten druhý obrázek je z právě spuštěného virtuálního stroje, že?

hodnocení

Ten druhý obrázek je z puštěného virtuálního stroje. Děkuji.

hodnocení

Mám XP PRO 32 bit, VirtualBox verze 5.2.8 . a rozšíření pro tu verzi jsem nainstaloval a furt mám USB 1. Děkuji za vysvětlení.

VirtualBox a USB #3
hm*

No a přepnul sis to v tom nastavení na USB 2? Ale zas musíš při vypnutém virtuálním stroji.

lc
hodnocení

0x

Máš podporovan hostitelský i virtualizovaný OS? Zkoušel jsi to spouštět s právy admina?

hodnocení

Mám legální OS XP a verze 5.2.8 VirtualBox je asi poslední na XP 32 bit. Jsem admin.

VirtualBox a USB #4

hodnocení

Funguje to. Člověk se bude učit až do smrti. Děkuji.

VirtualBox a USB #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]