Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit, kdo se mi chtěl dostat na FB?

Od: lucie1990 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
prosím o radu. Dnes mi přišly na telefon 3 SMS zprávy, u každé byl číselný kód a text, že je to kód pro resetování hesla ke službě Facebook.
Já jsem o žádný reset hesla nežádala. Takže se mi nejspíš někdo chtěl dostat na můj FB účet.
Lze nějak zjistit, kdo ty žádosti o resetování hesla zaslal? Alespoň lokalitu nebo IP adresu. Popřípadě jak to zjistím - na koho se obrátit?
Vím, že FB nemá žádnou zákaznickou linku nebo e-mail, ale existuje na tohle třeba nějaký formulář, aby mi ty informace podali?
Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x
toom*

tam nezjistíš přesně kdo ale jen IP adresu

joudic*

a k cemu vam je vedet kdo to byl :) vetsinou je to stejne nejaky Pakistan, Bangladesh apod

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]