Dobrý den :D muj problém vyčnivá vtom že jsem kdysi něco stahoval a od té doby kdy zapnu pc tak mi to háže tuhle stranku gestyy.com/... a par dalších poradí mi někdo jak se toho zbavit
Pokud používáš Google Chrom, tak zkontroluj nastavení úvodní stránky, nastavení při spuštění, případně vyčisti počítač. Wise care 365, CCleaner, Adwcleaner, Malwarebytes.
Samozřejmě ideální systémové řešení. Ale pro úplného laika ti dá dost práce mu vysvětlit fixni tohle fixni tamto. MBAM to vyřeší v 99% taky a bez vysvětlování. Každopádně máš odemně bodik za ochotu.
Nějak se mi to nedáři odstranit malwarecleaner jsem už zkoušel a zbytek taky nemůžu to najít ani v v systémovém odinstalátoru souboru jedná se o vir gesty.com ale nic jsem tam takového nenašel
Napiš tomu Kasperovi soukromou zprávu že už tady ten HJ. Log máš a on ti poradi i bez té petistovky. Případně můžeš ten samý log zveřejnit na fóru Viry.cz kde ti na jeho základě taky řeknou co a jak.
jakubsmazil
Jak mu mam napsat soukromou ja jsem snad myslel že se sem koukne ještě a poradí a zodpoví na otázku :D a svuj email neřekl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.