Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavenie max 50 užívateľov

Od: tomit* odpovědí: 9 změna:
Dobrý deň vedel by my niekto poradiť ako nastavím Max 50 užívateľov na môj wifi router? Neviem to nikde nájsť.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nikdo nevím jaký máte wifi router, ale teď k dotazu. Lze to řešit mnoha způsoby, některé routery mají přímo nastavení počtu uživatelů, u některých bude nutné přenastavit rozsah přidělování IP adres na daný počet aby další připojený uživatel již IP adresu nedostal.

tomit*
hodnocení

Router je netgear wnr3500lv2 kde sa to presne predpisuje aby som mal len 50 užívateľov Max?
tomit*
hodnocení

Posielam fotku kde to mám prepísať.:
tomit*
13.02.20 10:12
hodnocení

TAké záleží zda je na routeru zapnuto DHCP.
Dost často ne a přidělování adres řídí třeba krabička na půdě. To je i můj případ.
WiFi anténa na střeše, z ní kabel do krabičky na půdě, na ní je zapnuté DHCP, z ní jde kabel do routeru v obýváku.
Router a vše za ním dostane automaticky přidělené IP adresy z krabičky na půdě.

xx*
hodnocení

0x

Zde si nastavte rozsah IP adres:

Nastavenie max 50 užívateľov
tomit*
hodnocení

Ja mám takto:
Nastavenie max 50 užívateľov #2
xx*

Já čerpal zde: downloads.netgear.com/....

Musíte zvolit pokročilé a tam najít nastavení LAN, viz výše uvedený obr.

hodnocení

0x
Tomit,
najdi si lan nastaveni a ne internet nastaveni. Tam budes mit nastaveni dhcp a das tam jednoduse rozsah 50 ip

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]