Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit wifi heslo, při přihlášení

Od: vitecek® odpovědí: 3 změna:

Zdravim. Rád bych se zeptal - jsem na wifi člověka ,co mi dal údaje někdy v minulosti.

Teďka už se nebavíme, leč wifi občas blbne a rád bych zresetoval síť, protože mi při "opravě síťových prvků" jsou nabízeny možnosti typu připojit na síť, na kterou jsem se připojoval např. v knihovně.

Proto bych potřeboval si uložit dané heslo, na které se přihlašuji, abych mohl zresetovat síť. Jde to někde najít? V tom basic přihlašovacim modu, co nabízí notebook není možnost to heslo zobrazit a já si ho nepamatuju. Dík.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xx*
hodnocení

2x

Zvolit WI-FI stav, vybrat Vlastnosti bezdrátového připojení, zvolit kartu Zabezpečení a zatrhnout volbu zobrazit znaky. Zobrazí se Klíč zabezpečení sítě – heslo.

Jak zjistit wifi heslo, při přihlášení
Jak zjistit wifi heslo, při přihlášení #2
hodnocení

Já ti velice děkuji. V

hodnocení

0x

Zeptej se souseda. Jestli to nejde, máš poučení pro příště: Se sousedy je třeba udržovat dobré vztahy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]