Nejste přihlášen/a.
zdravím, prodává se nová GPU do 8500,- i s poštou pls? jako upgrade za GTX970, zdroj 700W aby mi ji utáh (GTX970 utáh, GTX980Ti z bazaru nefungovala), spíš radeon než nvidia, díky
co říkáte na to že na alze je Radeon RX Vega 56
o tisícovku lenější než Radeon RX 5600 XT
který má tady videocardbenchmark.net/...
stejný/nižší benč? díky
jn, jsem zvyklý na nvidia ovladače. jde v radeon ovladači nastavit tohle vše co v nvidia postimg.cc/... pls?
moje MoBo bohužel neumí SLI 2 nvidia, jen Xfire 2 radeony, proto jsem myslel vyhledově spíš radeon, nebráním se ani nvidii.
Call of Duty: Black Ops 3 zombies nejedou na GTX970, po 10ti minutách se hra začne cukat nebo CTD. brzdí to GPU nebo CPU i7-3770k? nic silnějšího na socket 1155 neexistuje. spraví/zlepší se to upgradem GPU nebo teda celou MoBo/CPU novou? díky
PS: taky se mi na GTX970 veškeré hry cca 1x za půl hodiny náhodně cuknou (i po reinstalu win), to se na slabší grafice nedělo
a ) vyhovuje mi CRT, levnost, rozlišení, plynulost, odezva, dokonalost. levné LCD co jsem zkoušel nepoužitelné pro mě (i když jsem týden vybíral top parametry), na drahé nemám, sháním GPU, ne novou obrazovku.
b ) ty redukce z nové GPU digitál na staré CRT analog jste nezkoušel někdo? píchnout teda staré CRT do nové GPU přes redukci?
c ) pokud se teda neprodává (?) už žádná silnější grafika než GTX970 se starými konekory, jaké nejlevnější LCD se prosím vyrovná CRTčku (1920x1440 při 85Hz, okamžitá odezva 0ms, stabilní barvy ze všech ůhlů)? díky
můžete potvrdit/vyvrátit někdo funkčnost adapter HDMI/VGA prosím? umí 85Hz/1920x1440p a 100Hz/1600x1200p? díky
Mám obavu, že se odpovědi nedočkáte... Vzhledem k tomu, že klasická CRT se už roky prakticky nepoužívají (upřímně jste snad jediný člověk o kterém to vím), tak nikdo nejspíš nemá potřebu používat něco podobného.
U nás v práci se dřív používala přechodka Display Port - DVI... fungovalo to, ale žádná nevydržela déle než nějaké tři roky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.