Nejste přihlášen/a.
Mám 70g hdd v notebooku a další 150 g hdd .koupil jsem si zařízení abych mohl propojit 150g hdd jako externí úložiště. Samozřejmě formátování atd proběhlo uspesne.chci tento hdd dát do notebooku tak jsem si stáhl wintohdd a nainstaloval dle návodu. Program je na klonování disků. Spustim program dle návodu ale na konci mi to napíše chybovou hlášku že to nejde klonovat na externí hdd. Nějaký jiný prográmek?
0x
Jo. Ten prográmek se jmenuje Windows a má ho každé PC. Jen takový nezanedbatelný detail. I když to naklonuješ, tak to jen tak do notebooku dát nemůžeš. Respektive ano, ale bez spouštěcí flešky to nerozchodíš.
A ty disky, pokud ty hodnoty nejsou v gramech, to máš někde z PC šrotiště?
Nevím. Párkrát jsem to dělal, dokonce jsem přenesl celý systém do nového stroje. Ale protože jsem blbej jak tágo, tak si to už nepamatuju.
No a třeba takový Macrium Reflect , bootovací flash disk nepotřebuje.
Spustí se přímo z Windows a přenese komplet disk včetně systému a boot sektoru.
0x
Dobrý večer
Co máte za OS. A jaká zařízení jste koupil k propojení 150GB HDD. Klonování jsem dělal na Win7 a Win 10, pomocí tohoto
programu. Kdy jsem z nedočkavosti než příšelo nové SSD, naistaloval na původní disk Win 10 a pak provedl klon pomocí Premium cord
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.