Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vydělal se mi Operační systém windows 7 (měl jsem spuštěnou aplikaci a špatnou náhodou se stalo, že se snažila alokovat nadměrně moc paměti), chvíli byl systém pomalý, pak se trhal a než jsem stihl cokoli udělat (přepnout do správce úloh a zabít proces), obrazovka zčernala, jen kurzor jede.
Bohužel po odpojení externího monotoru ani to. Ani nejde uspat. Přesto systém běží (vydává zvuky , funguje sdílení přes \\169.254...).
Dle mého názoru spadl grafický driver.
Lze se nějak napojit na vzdálenou plochu nebo na nějaké jiné rozhraní, potřeboval bych tam aspoň pár příkazů udělat (uložit záložky z anonymního okna, podívat se jestli tam nemám něco dúležitého otevřeného)? Jde mi o aktuální běžící stav PC.
Win Ctrl Shift B nefunguje ani na windows 8.
Ano jde. Samozřejmě že jsem nedostal žádnou IP z DHCP, když jsem prohodil kabel a mám spojený zkoumaný PC s dalším jen přímočaře kabelem, protože to v tu chvíli bylo jednodušší než další počítač připojovat k routeru, ale to je marinálie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.