Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, po připojení tiskárny Canon k notebooku mi nefunguje skenování jako dřív a to pouhým stisknutím tlačítka SCAN na tiskárně. Tisk funguje O.K. ale skenovat mohu jen když otevřu: Tiskárna - Spustit skenování - nastavení skenování - skenovat. Aktualizovala jsem i ovladač tiskárny, ale nic se nezměnilo. Čím je to způsobeno?
Často je potřeba nainstalovat dodatečný software od výrobce (ne ovladač), který zajišťuje právě funkce tlačítek. A obvykle tento software bývá součástí instalačního CD, jen je potřeba ho nainstalovat.
Ano, to je ono... multifunkční tiskárna je stará asi 10 let, ale nakonec jsem vyštrachala to instalační CD...zmátlo mě, že tisk i kopírování fungovalo jako u připojení ke starému PC, jen ten sken nešel přes tlačítko... při instalaci z CD se mě však asi 3x zobrazila hláška, že "instalace bude přerušena neboť v systému je již nainstalována novější verze ovladačů MP". Přesto jsem nechala asi 10 minut doběžet a instalace proběhla O.K. Vyřešeno...děkuji za reakce
Destiny, gratuluji, já stále neskenuji, tak to bude jiný problém.
(Rady, které jste dostala, jsem vyzkoušela. Takže díky za dotaz )
no musíš mít někde SW pro skenování třeba ve Wordu nebo ve Windows nebo doinstalovat skener v zařízeních. Kouni do tiskáren a zkus přidat zařízení jako skener, nebo koukni do správce zařízení jestli je někde dole v práci s obrázky nebo jak se to jmenuje, nebo tam je někde jiné zařízení s vykřičníkem a nemá ovladače..
koukněte k výrobci vaší tiskárny, mohl by tam být SW pro tiskárnu, vstupte do Podpory a zkuste vyhledat svoji tiskárnu a tam pak SW
Mám stejný problém, tiskárna Samsung, funguje takto na obou laptoptech. Zkoušela jsem odinstalovat a instalovat znovu, nic, výměna kabelu, nic, ovladače, nic. V servisu skenování také fungovalo a na dotaz, čím to může být, na mě servisák koukal, že se s tím ještě nesetkal. Jestli tady na to někdo přijde, má u mě flašku.
Před pár hodinami jsem si přinesla laptop ze servisu po výměně harddisku, tak jsem zvědavá, jestli se něco změní. Momentálně mě ale laptop zlobí sám o sobě, tak jsem to ještě nezkoušela. Ale kdybych na to přišla, napíšu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.