Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafická karta RIP?

Od: buri123 odpovědí: 6 změna:
Zdravím, jednoho dne jsem jela jednu hru na notebooku probook4540s a najednou mi zčernala obrazovka a byli takové zelené černý přes ni.. pak notebook nešel zapnout pořád se vypínal tak jsem teď přeinstaloval Windows a notebook šlapal, dokud jsem nestáhl AMD control center. Pak obrazovka zčernala a už to zase nešlo... Ještě před tím jsem stáhl jednu hru zkusil jsem jestli funguje a šla ale na méně fps.. V notebooku je grafika AMD Radeon 7650m a Intel 3000.. je možné že mi to AMD shořelo nebo co se děje nevíte? Děkuju všem za rozumné odpovědi. Diky.
Grafická karta RIP?
Grafická karta RIP? #2
Grafická karta RIP? #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakubsmazil
hodnocení

0x

Tohle je běžná věc nic nemuselo shořet ale systém se vypne v nejlepší moment když to hoří doslova aby nedošlo ke komplikacím

buri123
hodnocení

A jak to jde vyřešit?
jakubsmazil

Jednoduše :D nehrát naročné hry .. už jen to že to hraješ na laptopu který na hraní nemá být vůbec no :D

buri123
hodnocení

Já hraju jenom lolko nic jiného.. Bylo mi taky doporučeno zakázat GPU ty externí grafiky, ale nevím jak na to..
jakubsmazil

To si vyhledáš snadno na netu prostě to napíš anglicky a něco ti vyjede jak nastavit dedikovanou kartu atp

clovicek*
hodnocení

0x

Je možný že ti ta AMD odešla nebo odchází , s tím už moc nic dělat nejde sice je to opravitelné nicméně ta oprava by stála stejně jak celej ten notebook. Druhá možnost je že se jen přehřívá a díky tomu to padá.Musel by si sledovat teploty. Pokud by to bylo tím pomůže vyfoukat větrák případně obnovit teplovodivou pastu.

To že ti po instalaci notebook jel v pohodě bylo pro to že si tam neměl ovladače na tu amd gpu a jelo to na tu inteláckou. Pokud na ní pojedeš i nadále tak s notesem problémy bejt nemusej obávám se že si na ni ale nic nezahraješ i to lolko bude bída.

Grafárnu zakážeš ve správci zařízení viz první foto klidneš na ní a dáš zakázat. ideálně pokud budeš vědět že je špatná si odinstaluj i ten catalyst.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]