Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smazání fotek/ uvolnění místa v GOOGLE FOTKY

Od: ondik® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

může mi někdo prosím poradit, jak smazat veškeré zálohované fotografie z aplikace FOTKY od googlu? Nějak jsem vyčerpal místo 15gb zdarma, nyní mi to píše hlášku o 100% zaplněnosti, že mi nebudou chodit ani maily atd... Já tuhle aplikaci nepotřebuji, rád bych vymazal vše co se do ní nahrálo. Jenže když dám v aplikaci uvolnit místo, myslí tím uvolnění místa v mobilu. Zobrazují se mi jen složky v zařízení. Nikde není kde a jak třídit fotky a promazávat přímo v aplikaci. Pokud víte jak na to, budu rád za radu. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Podrž palec na fotu naskočí ti možnost poslat foto do koše
Mužeš to mazat bud jednotlivě klikaním na fotky nebo po měsících kliknutím na název měsíce
hodnocení

Děkuji. Ale mě to takhle dá hlášku, povolení mazání foto z SD karty. Nechápu proč. Nechci ty dané fotky smazat se zařízení ale z Fotky Google, a tím uvolnit prostor u Googlu.
06.02.20 19:31
hodnocení

Smazání fotek/ uvolnění místa v GOOGLE FOTKY

hodnocení

0x

A co koš v google fotkách, máte vysypán?

mark132
hodnocení

0x

žádné místo tím neuvolníš, protože pokud vím jsou fotografie v kvalitě "vysoké" google zálohuje v libovolném množství zdarma, tedy nijak se nezapočítávají do limitní velikosti úložiště, ...

mark132
10.02.20 15:15
Smazání fotek/ uvolnění místa v GOOGLE FOTKY #2

mara9*
hodnocení

0x
Zdravim. Snad mi nekdo dokaze pomoci. Mel jsem v google foto zabranych 13 gb potom jsem smazal velke mnozstvi fotek a videi a vyskocilo mi ze mam zabranych 15 gb. Kos jsem vysypal hned. Poradite kde je problem? Diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]