Ahoj, mám hybridní tablet/notebook s vestavěným GSM/LTE modemem a Windows 10 Pro. Existuje nějaká aplikace, která by umožňovala se SIM pracovat na takové úrovni, jako to jde v telefonu? Přijímat a odesílat SMS, hovory, nastavení PIN... Dřív jsem měl Vodafone a tam šly aspoň SMS přes aplikaci Vodafone mobile broadband. Nyní jsem u T-Mobile a nenašel jsem rozumnou aplikaci, která by uměla aspoň přijímat a odesílat SMS. "Zasílání zpráv" od Microsoftu umí zprávy teď akorát přijímat, ne všechny a ještě dost opožděně. Aspoň ty SMS bych fakt ocenil. Budu rád za tipy.
To je usb ,v usb je sim karta a objeví se takové okénko ,jmenuje se to Mobil partner,pres to se zapne internet ,sms mi chodí když nekdo pošle na tu sim kartu,odeslat sms by se melo taky dát ,je taková možnost ale já ješte neodesílal sms z počítače ,jen z telefonu. Ale nevím jestli se to dá ten Mobil partner propojit s jiným sowtwerem.
Koupil jsem to v O2 to usb ,mají to všude mobilní operátori ,stojí to 50eur.
díky, zkusím to, třeba ten software bude fungovat i s T-Mobile SIMkou a přímo v noťasu
novak1*
Do usb muže jít hocijaká sim karta. Doufám že to bude fungovat i pri vypnutém internetu ,to zasílaní sms a nebo si v nastavení síte zadej wifi ,jinak by to sežralo kredit na sim karte.Protože to je určené na internet.
novak1*
Tak jde zaslat z NB sms.Skoušel jsem to .Nemusí být zapnutý internet.Paráda.Možná by šlo i telefonovat.
V desitkach je na to nastroj. Udelas si u mrkvosoftu ucet, nabidne ti to stazeni apky z play , naskenujes qr kod z monitoru pc a telefon pak pripojis kompletne k desitkam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.