Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz ohledně výpadku internetového přípojení přes xDSL linku. Před dvěma týdny začalo kratkodobě vypadávat internetové přípojení. Synové hraji přes STEAM online hru CS:GO a při hře jim dochází v rozmezí jedné až pěti minut ke krátkodobému výpadku a tím nelze ve hře pokračovat. Zjistil jsem, že tyto výpadky jsou třeba i když se dívají na stream video přes twittch.tv. Myslel jsem, že to bude problém v základním modemu od poskytovatele, který byl ZYXEL 1312 B30B, proto jsem koupil nový modem Asus DSL AC55U, ale k žádné změně nedošlo. Na dotaz poskytovatele internetu je přípojka v pořádku, ale potom nevím proč k tomu začalo docházet, když předtím dva roky vše v pořádku.
Můžete mi prosím někdo poradit co s tím.
Děkuji, Tomáš
když poskytovatel tvrdí že je to vpořádku a patří mu to až po zásuvku v bytě, tak ať to dojde ověřit až k vám. Také jsem měl podobný problém došli a vyměnili celé vedení
Zítra má dojít technik z CETINu, tak jsem zvědav co objeví.
V příloze zasílám měření stability internetu. Myslíte, že je to takhle průkazné, že něco není v pořádku, když se ztratí z třiceti pátnáct paketů?
Někde jsem četl, že u někoho musel technik vyměnit vadný splitter na DSLAMu.
Předem díky za každou radu.
oni si to změří sami..ale nechaů bych si od nich vystavit protokol o měření před a po zásahu s datem vystavení a podpisem a štemplem..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.