Nejste přihlášen/a.
Byl nainstalován MS Internet Explo/.... Byl ale problém s přihlášením do mailu. Vyskočil nějaký požadavek na nastavení a po jeho provedení prohlížeč spadl. ( V aplikaci došlo k potížím a je třeba ji uzavřít.) To se několikrát opakovalo. Poté byl ystém byl vrácen nástrojem pro obnovení o týden zpět. Bez výsledku.
Ve vyhledávacím poli IE se po startu objevuje:
http//go.microsoft.com/fwlink/?linkId=74005
Ale je to jen na okamžik a pak zase hláška: V aplikaci došlo k potížím a je třeba ji uzavřít.
Nejde ani odinstalovat a znovu nainstalovat IE7. Co s tím?
Opravit systém? Nebo je něco jednoduššího?
Díky za pomoc.
doplněno 30.01.09 18:34:Na compu je XP Home až pozdě bylo zjištěno, že IE8 je jen pro Vistu
Jaký doplněk máš na mysli? Doplněk Skype? Vážně může mít něco takového na to vliv?
Není to můj comp, ale přátel. Zeptám se.
jj mám na mysli doplněk Skype a opravdu jsou s ním potíže, z několika zdrojů vím, že po jeho zákazu bylo po problémech, například i zde, další z chyb způsobené doplňkem skype jnp.zive.cz/Pora/...
doplněno 30.01.09 20:45:zde šlo o avg, ale stejné problémy dělá skype, za zkoušku to stojí
Mě nešlo se přihlásit do Seznamu, tak jsem se vrátil zpět k zlaté sedmičce. Jak odinstalovat IE8?
C:WINDOWSie8spuninstspuininst.exe
doplněno 31.01.09 19:31:případně ie7, pokud chcete odinstalovat sedmičku.
Pokud chceš odinstalovat IE8, tak se myslím nenachází mezi ostatními nainstalovanými programy, ale mezi aktualizacemi
Ovládací panely - Přidat odebrat programy - Zobrazit nainstalované aktualizace - zde si najdeš IE8 a dáš "Odinstalovat aktualizaci"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.