Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet Explorer padá

Od: pravdomluvny* odpovědí: 10 změna:

Byl nainstalován MS Internet Explo/.... Byl ale problém s přihlášením do mailu. Vyskočil nějaký požadavek na nastavení a po jeho provedení prohlížeč spadl. ( V aplikaci došlo k potížím a je třeba ji uzavřít.) To se několikrát opakovalo. Poté byl ystém byl vrácen nástrojem pro obnovení o týden zpět. Bez výsledku.

Ve vyhledávacím poli IE se po startu objevuje:

http//go.microsoft.com/fwlink/?linkId=74005

runonce.msn.com/...

Ale je to jen na okamžik a pak zase hláška: V aplikaci došlo k potížím a je třeba ji uzavřít.

Nejde ani odinstalovat a znovu nainstalovat IE7. Co s tím?

Opravit systém? Nebo je něco jednoduššího?

Díky za pomoc.

doplněno 30.01.09 18:34:

Na compu je XP Home :( až pozdě bylo zjištěno, že IE8 je jen pro Vistu

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Zkus se podívat, jestli nemáš nainstalovaný doplněk Skype, dělává podobné problémy

pravdomluvny*

Jaký doplněk máš na mysli? Doplněk Skype? Vážně může mít něco takového na to vliv?

Není to můj comp, ale přátel. Zeptám se.

sondaw*

jj mám na mysli doplněk Skype a opravdu jsou s ním potíže, z několika zdrojů vím, že po jeho zákazu bylo po problémech, například i zde, další z chyb způsobené doplňkem skype jnp.zive.cz/Pora/...

doplněno 30.01.09 20:45:

zde šlo o avg, ale stejné problémy dělá skype, za zkoušku to stojí

pravdomluvny*

Díky, mrkneme na to . To by mě nikdy nenapadlo. Sám už léta IE nepoužívám. Dáme pak vědět, jak to dopadlo.

sondaw*

Taky ho nepoužívám, tohle jsou "rozumy" posbírané po fórech:)

honza2581*
hodnocení

0x

Mě nešlo se přihlásit do Seznamu, tak jsem se vrátil zpět k zlaté sedmičce. Jak odinstalovat IE8?

C:WINDOWSie8spuninstspuininst.exe

doplněno 31.01.09 19:31:

případně ie7, pokud chcete odinstalovat sedmičku.

pravdomluvny*
C:WINDOWSie8spuninstspuininst.exe?
pravdomluvny*
Sorry, ale to jsi myslel takhle? Jako cestu? C:WINDOWSie8spuninstspuininst.exe? Pokud ano, nic takového tu není.Ani od osmičky, ani od sedmičky. Je to prostě v riti. Vypadá to na opravu systému.
sondaw*

Pokud chceš odinstalovat IE8, tak se myslím nenachází mezi ostatními nainstalovanými programy, ale mezi aktualizacemi

Ovládací panely - Přidat odebrat programy - Zobrazit nainstalované aktualizace - zde si najdeš IE8 a dáš "Odinstalovat aktualizaci"

pravdomluvny*

Hmmm,to mě tedy nenapadlo, hledat to mezi aktualizacemi. Díky, zkusíme to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]