Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na tento NB, chci univerzál

Od: boban® odpovědí: 8 změna:
Je dobrý?
Jen občas práce v Autocad -3D
Hry nehrají
Případně jiný univerzální?

Co říkáte na tento NB, chci univerzál

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Tak si kolego najděte minimální požadavky pro AutoCAD 3D...a doporučené.
No..a hned budete mít jasno.

hodnocení

3x

dobrý vtip *smich*

opravdu pracujete s CADem?

Protože kdo s tím pracuje, asi nemá (a do budoucna nechce kupovat) sériovou výprodejovou plečku. - Proto jsme nevěřili, že chcete 3D CAD v tomto rozjet.

hodnocení

0x

Tazatel píše, že v CADu pracuje jen občas. Takže pokud tam třeba vytvoří 2D smajlíka, tak to stačí :)

Podobně jako když se tady lidi ptají, jak se dělá ořez ve Photoshopu...

senior: tazatel píše 3D..I když dle stylu dotazu mám o tom vážné pochybnosti.
hodnocení

@martincakl
Jednoduché strojírenské díly ve 3D,ty potom následně zobrazim v 2D, převedou do formátu dxf a dam do programu Gravostar. Ve 3 D si ještě jednou prekontroluju tloušťku materiálu dílu, abych mohl zadat stroji hloubku frézování, dle toho i posuv nástroje a sousledně, nebo nesousledně frezovat, zda se jedna o otvory, nebo výsledný obrys dílu. Například...
Proč by měly byt pochybnosti, zda pracuju ve 3 D?
Inu, nechce se mi věřit, že člověk který si zaplatil nemalé peníze za AutoCAD, si jednak neumí najít minimální požadavky z hlediska HW. A také se mi nechce věřit tomu, že chcete koupit NB, který používají důchodci na vyřízení objednávek v Lidlu.

@martincakl: Tak on ten gravostar je dost limitující. Nejde o 3D, ale 2,5D. Takže žádná vyšší dívčí. Pravděpodobně nic, co by nezvládla blahé paměti 486-ka. Tak je jen otázkou, o jakou verzi AutoCADu se jedná a jak k ní tazatel přišel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]