Nejste přihlášen/a.
problém s načítáním stránek a videí
Ahoj, mám problém se svým notebookem HP, sice je starší ale donedávna zvládal přehrávat online filmy přes youtube např v pohodě, nyní se stavá cca dva týdny to, že neskutečně dlouho načítá už i klasické webové stránky neuvěřitelně pomalu, video začně přehrávat ale po chvíli přestane jít, kamarád mi řekl o možnosti repase popř. o koupi nového noteboku.
Nebo mne ještě napadlo pořídit domů klasický počítač, když ho stejně nepotřebujeme na víkendové výlety, co myslíte? Koukáme s manželem na různé prodejce PC u nás, recenze atd. a možná se celkem vyplatí, předem děkujeme za rady
Deset let starý počítač může docela dobře na filmy, fotky, kancl a net normálně fungovat. Sám mám jeden takový, jen jsem jej vyčistil od prachu, přepastoval a co udělalo hlavně své, byla přeinstalace systému z Win7 na Win10. Oproti dřívějšku neskutečně rychlý start.
Pokud by to nepomohlo, musíte si ujasnit, jestli potřebujete notebook nebo stanici. Stanici bych rozhodně nekupoval sestavenou, ale sestavil bych si ji sám podle požadavků na výkon. Repas vůbec. Takovou novou jednoduchou sestavu bez periferií, z nichž největší položkou z nich je monitor, pořídíte klidně za 12 000, Což je cena telefonu střední třídy.
Ještě jeden důvod by to mohlo mít.Možná, že to vůbec není u vás v PC. Poslední dobou, cca 14 dní se dost zpomalila odezva internetu. Přičítám to tomu, že není sníh, a spousta lidí místo na lyžích, sedí na internetu. Ale je to ode mně jen spekulace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.