Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrání video z kazety do PC

Od: jirda27* odpovědí: 3 změna:

Zdravím všechny,chci z VHS kazet dovču,nahrát do PC.Chtěl jsem koupit do pc TV kartu,ale zjistil jsem ,že jsou i jiné možnosti(např:Terratec GrabsterAV350) atd.Nechci pohoršit kvalitu z VHS,lepší to nebude to vím.A pokud možno jednoduché.Díky za radu Jirka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kup si na grabování z VHS do PC tohle zařízení. Mívali jej kdysi i v Lídlu, ale stálo kolem 700,- Kč. Tady je ani ne za 100,- Kč. Zapojíš jej mezi videorekordér a PC a už to frčí. Ale je k tomu potřeba i SW. Tuším, že se jmenuje nějak jako "Honestech TVR 2,5". Ale dělal jsem s tím už docela dávno.

aliexpress.com/...

jirda27*
hodnocení

Díky, Jirka

Já to z rekorderu VHS přehraji na DVD rekorder, vystřihám poškozená místa a převedu do PC. Pak třeba vypálím na DVD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]