Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Repro 2.0 - doporučte

Od: jmlc® odpovědí: 7 změna:
Už jsem z toho všeho hledání unaven. Prosím o pomoc.Hledám už týden po všech recenzích repro bedýnky 2.0 k PC - dobrý poměr cena/kvalita do cca. 1300,-Kč (už jsem limit dvakrát navyšoval). Chápu, že nějaký top zvuk nelze za ty peníze čekat, ale staré REDSTARky mi hrály moc pěkně za nákupku 590,-Kč... Bohužel už se nedělají. Podmínkou jsou:1) vlastní napájení ze sítě 2) možnost napojení sluchátek do bedny3) ovládání hlasitosti + ovládání bas/treble4) pokud někdo má tu zkušenost - po zapnutí beden nesmí "šumět".Děkuji za konkrétní typy beden, které máte či jste měli a jsou stále v nabídkách na webech!doplněno 01.02.20 21:00: Favorit:1)GENIUS SP-HF1250B Ver. II2)MODECOM MC-HF303)Creative GigaWorks T20 Series IIdoplněno 01.02.20 21:05: Oprava 1) Genius SP-HF 500A - s vývodem sluchátek

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

2x

Kupoval jsem před 5 lety tyto.Tenkrát stály o 500 míň.Dal jsem je nedávno synovi.Ten si chrochtá.

Sám říkal že jsou ve své třídě nejlepší.Zřejmě proto se cena vyšplhala trochu výše.

Radím - přidejte si - nezaváháte. a jsou na pořád. reprosoustavy-reproduktor/...

hodnocení

díval jsem se na T20 - ty také doporučovali .. občas nějaká negativní recenze typu "za 15K je zvuk, toto je odpad..." *smich*

Creative - to je můj favorit. Ale vhledem ke způsobu užívání bych klidně ušetřil. Syn má z 90% sluchátka na uších, ale právě proto chci koupit nové (dělá se mu už pleška :-D)

fran56ris*

Zde jsou i levnější:

reprosoustavy-reproduktor/...

hodnocení

Právě - na BT má toto. přes WIFI ani NFC nepouštíme nic.

Zařadím si do TOP3 ... třeba ještě někdo překvapí dalším návrhem. Ale zeptáme se - Jak máte bedýnky prostorově řešeny? Jsem zvyklý dávat je jednu s ovládáním do prostoru monitorů a druhou hodně z boku - až 3 metry bokem... Čtu si tam v recenzi o krátkém káblíku a vím, že každá prodlužka a redukce může dělat problém.

jabraka*
hodnocení

2x

Jde asi o aktivní reprosoustavy ,pořídil bych spíše pasivní bedny a zabudoval do každé desku se zesilovačem,případně i korekci. google.com/...

Kvalitní reprobedny dají zvuk podstatně kvalitnější,než 2.0

JABRAKA

hodnocení

Máte jistě pravdu - jenom nemám dostatečné zkušenosti a znalosti, abych to zprovoznil. O času se ani bavit nemusím...

Ale díky za námět.

hodnocení

Co tak třeba č. 2: MODECOM MC-HF30

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]