Nejste přihlášen/a.
Kupoval jsem před 5 lety tyto.Tenkrát stály o 500 míň.Dal jsem je nedávno synovi.Ten si chrochtá.
Sám říkal že jsou ve své třídě nejlepší.Zřejmě proto se cena vyšplhala trochu výše.
Radím - přidejte si - nezaváháte. a jsou na pořád. reprosoustavy-reproduktor/...
díval jsem se na T20 - ty také doporučovali .. občas nějaká negativní recenze typu "za 15K je zvuk, toto je odpad..."
Creative - to je můj favorit. Ale vhledem ke způsobu užívání bych klidně ušetřil. Syn má z 90% sluchátka na uších, ale právě proto chci koupit nové (dělá se mu už pleška )
Právě - na BT má toto. přes WIFI ani NFC nepouštíme nic.
Zařadím si do TOP3 ... třeba ještě někdo překvapí dalším návrhem. Ale zeptáme se - Jak máte bedýnky prostorově řešeny? Jsem zvyklý dávat je jednu s ovládáním do prostoru monitorů a druhou hodně z boku - až 3 metry bokem... Čtu si tam v recenzi o krátkém káblíku a vím, že každá prodlužka a redukce může dělat problém.
Jde asi o aktivní reprosoustavy ,pořídil bych spíše pasivní bedny a zabudoval do každé desku se zesilovačem,případně i korekci. google.com/...
Kvalitní reprobedny dají zvuk podstatně kvalitnější,než 2.0
JABRAKA
Máte jistě pravdu - jenom nemám dostatečné zkušenosti a znalosti, abych to zprovoznil. O času se ani bavit nemusím...
Ale díky za námět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.