Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesmazatelný adresář

Od: magdon® odpovědí: 8 změna:

Mám Windows 7. Nějak se mi povedlo stáhnout do adresáře "Downloads" jakýsi adresář, který má údajně nepřípustně dlouhý název. Adresář je zřejmě prázdný, ale nejde s ním vůbec nic dělat. Nejde ani smazat, ani přejmenovat, ani otevřít. Při pokusu o smazání se objevuje tahle hláška. Podařilo se mi celý adresář "Downloads" i s dotyčným podadresářem zahodit do koše, ale z koše ho nelze odstranit. Opět se objevuje ona hláška. Co s tím?

Stejně se to chová i v nouzovém režimu.

Nesmazatelný adresář

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Napadá mne ještě jedna možnost - adresář PŘESUNOUT do nějakého adresáře v rootu s co nejkratším názvem (eventuelně přímo do rootu). A pak to teprve zkusit smazat.

hodnocení

Samotný adresář nikam přesunout nešel (přístup odepřen), jediné co šlo bylo přmístění celého nadřazeného adresáře do koše, jenže z něj pak nešel vysypat.

hodnocení

0x

Udělal bych na flešku instalačku Linuxu, spustil ho a smazal.

hodnocení

0x

Sem se nepodíval že v nouzovém jste to zkoušel

Přečti si celou otázku. Jasně tam píše, že to nejde ani v nouzáku.

tomas11*
hodnocení

0x

obnovení v čase?

doplněno 31.01.20 23:01:

v ccleaner oprava registrů?

bozka
hodnocení

0x

Na tyhle chyby v souborovém systému pomůže malý prográmek - Unlocker

hodnocení

A je to *uf*. Nakonec pomohl starý dobrý CCleaner. Ten se na nic neptal a koš prostě vysypal bez ohledu na jeho obsah.*palec* Pro jistotu jsem s ním ještě projel ty registry, ale tam nic podezřelého nenašel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]