Ahojky všem, potřebovala bych poradit, jestli se dá na Facebooku někde nastavit, aby mi přišlo upozornění, když se nějaký konkrétní člověk připojí na Facebook nebo Messenger? Vím, že vidím, jestli je daný člověk zrovna aktivní (nebo kdy naposledy byl), ale potřebovala bych, aby mi došlo upozornění ihned potom, co se daný člověk připojí online na Facebook. Prošla jsem si podrobně celé nastavení Facebooku, ale nic takového jsem tam nenašla. Děkuji za rady.
Podívejte, pročtěte třeba toto, většinou placené programy...nečetl jsem to celé, nepotřebuji to, na rozdíl od vás...ale berte to jako možnost...Je toho více, také zde více o špehování. Takže to jde...
Děkuji za vaši snahu, ale to bohužel není tak úplně pro mě. Já nepotřebuji někoho špehovat a už vůbec ne číst někomu tajně zprávy. Jedná se mi pouze o to, abych dostala oznámení, když začne být člověk "aktivní" na Facebooku nebo Messengeru. Ten člověk je online prakticky pořád, ale abych ho nerušila (kvůli situaci v práci), tak potřebuji jen vědět, když zahájí aktivitu (takže drží mobil v ruce a zrovna má čas se mu věnovat). Není moc praktické stále nakukovat do mobilu, jestli u něj svítí zelená tečka, že je zrovna aktivní. Takže asi tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.