Vlastním hp550 s cpu 1ntel duo 2x1.6 ghz.mam jeste jeden cpu a to t7250.Chci se zeptat jestli jej můžu vyměnit. Patice jsou stejne. Ten první cpu je t5270
A ještě jedna otázka. Měl jsem DELL LATITUDE d630 s cpu t7250 a 2g ram. Tuner mi na tom nešel a sekalo se to. Nepomohl ani nový win10.na to jsem vyhrabal to hp 550 s 2x1.6 ghz a 2 g krámek a tady to jede. Co mohla být příčina že to nešlo? Můj názor je že delko bylo na konci života a chycena i grafika protože to psalo že ovladač byl odebrán a nainstalován. A to jsem nic nedelal
Jelikož ten tuner není závislý jen na parametrech CPU, ale mj. i na grafice, souhlasím s tvým názorem, že na tom DELLu odcházela grafika, což bylo nejspíš příčinou toho sekání a špatné funkce tuneru.
Ano. Pokud ho chceš použít pro sebe, pak formát stačí. Jinak jsou ale data obnovitelná pomocí některých k tomu určených programů, a to do té doby, dokud se nepřepíšou jinými daty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.