Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznam.cz mizí

Od: asta® odpovědí: 20 změna:

pár sekund po načtení a zůstane prázdná plocha. Je problem v PC?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud je to prohlížeč Internet explorer nebo Edge, tak bych se ani nedivil. Zkuste jiný prohlížeč.

doplněno 01.02.20 10:49: Edge má teď novou aktualizaci, ktera z něj udělá Chrome. Pak už je to bez problémů. Alespoň na Windows 10.
hodnocení

Mám Edge. V anonymním okně se mi Seznam zobrazil, ale nevím co dál. Cache jsem vymazala a nic.

A chceš to napsat znovu a nebo si to přečteš? ;) Cache prohlížeče...

Na Edge zapomeňte, je opravdu špatný a nekorektní. Zkuste jiný prohlížeč.

hodnocení

Ok a díky.

douby*
hodnocení

2x
Edge, aha tak tím se to vysvětluje. Pokud chcete browsit bez problémů tak prohlížeč Chrome nebo Firefox ... ale určitě ne edge, ve kterém žádný web vývojář své výtvory netestuje až na vzácné výjimky. Uvědomte si jak zanedbatelný má edge na trhu podíl a od toho se odvíjí i minimální testování pro jeho případné chyby a odchylky od standardů W3C aj.
hodnocení

Díky, už se na tom pracuje:)

hodnocení

0x

Prázdná plocha...jako prázdná stránka v prohlížeči? Ve Windows? V jakém prohlížeči? V jiném to taky dělá? Třeba u win 10 jsou v základu 2 (Edge a Explorer), takže bez úprav jde testovat v obou.
Řešením nejspíš bude smazání cache prohlížeče wikihow.cz/...

hodnocení

Ano vymazala podle toho návodu. Nic se nedělo a když jsem po 2 hodinách PC zapnula najednou tam seznam je. Ale budu uvažovat o změně :)

aplikace Explorer je ve Win.10 je zrušena.Tu už nejde otevřít.

A kdo mluvi o explorer 10?

douby*
hodnocení

0x

Zkusil jste namátkově otevřít na stejném PC seznam.cz v jiném prohlížeči? Pokud používáte Google Chrome zkuste jej otevřít namátkou ve Firefoxu, či naopak ... tím můžete vyloučit řadu možných příčin.

hodnocení

0x
Rady co s tím jsi dostala. Navíc můžeš popřemýšlet zdali je Seznam opravdu to pravý ořechový. Dá se naprosto v pohodě žít bez Seznamu.

Seznam není primární problém. Jsou lidé, kteří jsou na něj zvyklí... na výběr článků apd. Jejich volba. Nemá cenu jim to hanět.

hodnocení

0x

Zkuste nainstalovat nový prohlížeč od Seznamu. seznam.cz/...

cistystul

ton ne, to je nejhorší prohlížeč všech dob, ani neumí blokaci reklamy, jelikož neumí doplňky. S tím by prohlížení webu bylo jak procházka blázincem

Zajímavé já ho používám a žádné problémy nemám.Adblock se musí doinstalovat.A ani tu na poradně nemužete používat blokaci reklamy.

Blokace reklam v prohlížeči | Seznam Nápověda

Důvodem je nastavená blokace reklam některým z používaných rozšíření prohlížeče. Je tedy třeba používané rozšíření v prohlížeči vypnout, případně si pro stránku Seznam Zpráv či Seznam.cz nastavit v rozšíření výjinku.

/napoveda.seznam.cz/cz/zpravy/blokace-reklam/

hodnocení

Díky za rady. Začalo to samo bez nějakých úprav na PC a samo to včera zase přestalo. Možná pomohlo vymazání cache;)

Přesně to samé se mi nedavno také stalo. Trvalo to asi dva dny, po načtení Seznamu vše zmizelo a obrazovka byla prázdá. Pak to přestalo samo a je to nyní v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]