Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení jen jako host

Od: martinna® odpovědí: 7 změna:

Ahoj,prosím rádce: mám novy NT 250 G7 windows 10 a google chrome který mám na ploše. Po obědě jsem ho klasicky vypnula tlačítkem a teď nereaguje z plochy vůbec ta ikona na přihl. internetu. Šlo mě přihlásit přes ikonu co je v nastavení,ale tam je psáno jen jako host nebo nový uživatel,jsem jako host. Tím pádem tam nemám oblíbené a složky na liště ap. Poradíte co jsem kde zpackala? Děkuji

moc nejsem zběhlá snad pochopíte-děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Tak hlavně ten počítač zkuste restartovat.
hodnocení

to bylo první co jsme udělala

Ja se jeste zeptam pro jistotu- jak jste restartovala? Nekdo totiz vypne a zapne a rekne ze zrestartoval. Ale to u win 10 neni stejne jako restart.
Nejakou chybu to napise? Muzete popsat jak se tam dostavate? Nemuzu rozlusti pres jake nastaveni jako host. Host v prohlizeci chapu, ale cestu jak tam jdete ne.
Mimochodem kdyz date start, napisete chrome, ukaze se, kliknete na nej tak se stane co?

hodnocení

1x

Je to docela zmatené, internet máte v počítači bez přihlašování (pokud je vše jak má být). Vy můžete spouštět prohlížeč, např. Edge a vyhledávač, ve vašem případě Google. Myslím, že by to chtělo někoho zasvěceného přímo na místě.

hodnocení

asi to neumím nazvat správně,ano jsem jediný uživatel bez přihlaš. jména. Prostě otevřu NT a kliknu na ikonu na ploše-google chrome..ta právě nereaguje. Tak jsem sem vešla přes nastavení jako host...jde mi o to proč nereaguje ta ikona google chrome na ploše když před cca. 2 hod. bylo vše Ok

hodnocení

Děkuji všem,opraveno...jede

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]