Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Furt aktualizuje

Od: spynfo® odpovědí: 6 změna:
dobry den, pritelkyne je zoufala.
Windows 10 se furt aktualizuje.
Zatim nejsem schopny ji presvedcit na linux.
Kde prosim v poslednich Windows vypnu aktualizace?
Diky moc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

nikde, jsou tak nakonfigurovány

douby*
hodnocení

0x
vidíš a zrovna na linuxu by ty aktualizace byly mimořádně diskrétní díky unattended-upgrades režimu o nich vůbec nevíš, provádí se vždy na pozadí, s omezenou přístupovou rychlostí k internetu takže ani nezpomalují konektivitu a nahrazují komponenty za běhu OS ve chvíli kdy je nepoužíváš, ani nevyžadují restart.

hodnocení

0x
Na Linuxu jsou aktualizace naprosto v pohodě. Restart to chce jednou za dlouhý čas. Jinak to chce jen zadat heslo a už to jede samo.
Mimochodem, nainstaloval jsem doma Linux a má lepší polovička vůbec nepoznala, že nesedí u Woken. Všechno šlo jak byla zvyklá.

hodnocení

0x

Nejsem si teď jist, ale na PC mám správce a uživatele - uživatel má aktualizace, které čekají na instalaci - od 11/2019. V minulosti jsem někde již viděl nebo nastavil, že se mají instalovat se zpožděním.

Jakou máte na PC verzi W10? Je to 1909? V práci mám NTB, který je stále verze 1809 a novou aktualizaci na 1909 zatím ani nenabízí.

doplněno 28.01.20 16:57:

No tak provedete aktualizaci na 1909, ta má pak dalších pár malých - doma už s nějakými dalšími extra problém nemám.

hodnocení

windows 10 home verze
1903.
windows update
nabizi odlozeni
aktualizace
nejvic o
35 dni.
To jedinee jsem nasel.

veronica
hodnocení

0x

Funguje na to Destroy Windows Spying 2.2.2.2. Odkaz už nemám, ale jen tato verze je v češtině.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]