Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklama na webu se sama přesouvá

Od: laky odpovědí: 4 změna:
Zdravím,
všimnul jsem si,že na některých webech je reklama, která se sama přesouvá, podle toho na co zrovna dotyčný přejíždí myší.
Příjde mi celkem efektivní.
Nevíte kdo ji nabízí? Chtěl bych si jí zkusit dát na svůj web.
Na fotce je reklama zobrazena dole, označená štítkem (zavřít reklamu).
Díky

Reklama na webu se sama přesouvá

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

že by to bylo efektivní... ve smyslu omylných kliků určitě. Zrovna spodní reklamu zavírám okamžitě, když jí vidím. Světe div se, tak v 10% se přeťuknu a jsem jinde. :( Je to reklama od Google, říká se jim ukotvené.

Reklamy, které jsou na stránce často někde jinde než byly dříve jsou reklamy automatické, taky od Google. Pokud se nepletu, tak je mají aktivní všichni, kdo si je ručně nevypnuli.

Typ reklamy viněta už mi přijde opravdu na hraně zkousnutelnosti.

Reklama na webu se sama přesouvá #2
laky
hodnocení

Aha tak tak na googlu, musím se lépe dívat :)
Ty reklamy viněta vypadají jak? Přes celou obrazovku to už je přímo vnucené kliknutí ne?
A zkušenosti s reklamou od skliku máte nějakou?
Děkuji

Třeba na Idnes klikneš na článek a zobrazí se ti reklama přes celou obrazovku (na mobilu) a po jejím zavření se teprve přesuneš na článek, co jsi chtěl původně. :(

Sklik? Jen v nouzi, nevydělá. Ale nejlíp zkusit mu dát 50% prostoru (jednou zobrazit sklik, jednou adsense = rand(0,1); a po týdnu budeš vědět, kdo je lepší.

laky
hodnocení

To je dobré vědět jak to vypadá, děkuji.
Vidím, že se v reklamách od googlu vyznáte.
Co je u vás nejvýnosnější za typ reklamy?
Když bych si nechal pevné reklamy, je nějaké omezení, kolik jich má být zobrazených na stránce?
Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]