Nejste přihlášen/a.
Ahoj, spravujeme FCB stránku, přítelkyně a já. Každý máme svůj FCB profil, ale různě se střídáme,správa je hodně časově náročná. Používáme 1 počítač,občas společný firemní mobil nebo každý svůj mobil. Když např. já vlezu do jejího FCB profilu a odpovím za ni na zprávu přes Messenger, podepíši se jako Janina, pozná nějak návštěvník stránky,se kterým jsem dřív komunikoval přes Messenger ze svého profilu,že mu píši zase já,jen z Janina profilu? Nezbláznil jsem se,jen si stěžoval nějaký prudič,že zprávy z Messengeru mu chodí jak od Zdenka,tak od Jany ze stejného čísla. Může mu to být jedno,oba jsme správci a nemůžeme být dostupní 24 hod denně, proto se střídáme,ale ,vede mě to jen k dotazu:u Messengeru se dá tedy vidět,kdo přesně s ním komunikuje? Když jsem mu já odepsal přes Messenger ze svého profilu a Jana pak také druhý den ze svého,může identifikovat který z nás píše? Ať už jde o psaní z Messengeru v mobilu nebo odpovídání na zprávy na FCB přes PC.Jinými slovy:když napíši klientovi jednou z profilu správce Jany, pak příště z profilu svého jako já Zdeněk,zjistí odesílatel nějak IP adresu počítače nebo mobilu? Prudič udělal velké haló,že občas odepisujeme z profilu toho druhého. FCB stránka je navázaná na náš eshop s ženským prádlem a menstruačními pomůckami,a dohodli jsme se s Janou,že když přijde nějak intimnější dotaz na podprsenky atd.,budu i já odepisovat z jejích profilu,aby odpovídala správkyně žena.Nikdy jsem o Messengeru a identifikovatelnosti odesílatele nepřemýšlel,proto to vzbudilo mou zvědavost. Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.