Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace HP laserjet 1000 ve Windows 10 (64)

Od: bob282* odpovědí: 5 změna:

Mám starou ale dobře funkční tiskárnu HP Laserjet 1000 series, která mi dobře chodí

s Windows 10 (32). Na novém počítači s Windows 10 ( 64) nejde nainstalovat.

HP ji již nepodporuje, jde to nějak obejít?

Děkuji za odpovědi Bob

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pi*
25.01.20 20:55
hodnocení

0x

XPMode.

olinl
hodnocení

0x

Zkus na této stránce support.hp.com/... ručně stáhnout UNIVERZÁLNÍ tiskový driver pro rozhraní/port DOT4 (USB). Po stažení tuším musíš soubory rozzipovat a nainstalovat. Osvědčil se mi i pro tisk program Fineprint 10.11-pro tisk na staré HP LaserJet řady 3300 dobreprogramy.cz/... (trialverze), kdy na starším PC mám W10/64bit. Tiskárna na papír "vytiskla"velmi rychle dokument z formátu pdf. z e-mailu. Před samotným tiskem je potřeba v tabulce tisku zapnout myslím v nabídce UPŘESNIT "TISKNOUT ČERNOBÍLE"nebo podobná hláška. Případně odpoledne upřesním.

rovano*
hodnocení

0x

Hned druhej odkaz u strejdy... poslední příspěvek. Píše 2019/02, že mu to jede pod Win 10 64b i spatřičnými odkazy.

h30434.www3.hp.com/...

Vládnete anglicky?

rovano*

A dejte vědět, jak to dopadlo. Protože zrovna tudle tiskárnu jsem chtěl rozjet také pod Windows 10 64b, až si ji přivezu. Ale zjistil jsem, že nemám port. Takže snad se rozchodí po LAN. :)

bob282*
hodnocení

Děkuji za odpověď ,zatím se mi nedaří

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]