Nejste přihlášen/a.
Známý mi posílal mail s přílohou pdf.
Při pokusu o otevření v adobe vyskočila chybová hláška že soubor je ve formátu který není podporován a nebo je soubor poškozen.
Pak jsem se dozvěděl, že mail ovládal z mobilu.
Až když mi to poslal z počítače tak již bylo vše v pořádku.
Jak je to možné?
Pro Android na starší tablet jsem si musel stáhnout aplikaci od Adobe, jinak bych si na zmiňovaném tabletu nepřečetl pdf. soubory v e-mailu. Může mít na mobilu také Android a Windowsy (pokud je používáš na PC) to nemusely rozpoznat..
Asi se stalo něco jiného.
Ten soubor který nešel otevřít a byl poslán z androidu měl mnohem menší velikot než ten který byl potom poslán z PC.
OS Windows nemá s formátem PDF nic společného. Je potřeba mít aplikaci pro přehrávání PDF. Např. Foxit Phantom PDF, Flexi PDF, PDF Viewer a pod.
Soubor byl na PC otvírán programem acrobat reader ale jak jsem psal ten co nešel otevřít a byl poslán přes android měl menší velikost než ten který byl poslán z PC a bylo to ze stejné mailové adresy jenom přeposláno - stejný mail.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.