Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Virtual router?

Od: slajs* odpovědí: 4 změna:

Dnes se jdu poradit s vámi já:)

Existuje nějaký prográmek, který umožní aby byly dva počítače zároveň na jednom obyč switchi který je pak zapojen do internetu?

resp. aby windows ignoroval chybu dvou stejných IP adres a pokračoval dál... Na switchi je vždy jeden počítač a VoIP telefon přes takovou divnou krabičku.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Windows ale nemůže ignorovat chybu 2 stejných adres. Jestli chceš aby ti to fungovalo správně tak si udělej proxy server z jednoho pc a nebo si kup ten nejlepvnější router...což je řekněme 300kč. Třetí možnost je nepřipojovat oba pc naráz. Čtvrtá možnost je požádat poskytovatele o další ip adresu

doplněno 30.01.09 10:20:

Jo a pátá je udělat si jedno pc jako router,ale pro tvé účely je to blbost

slajs*
hodnocení

nejlepší variantu vidím ve vytvoření proxy, teoreticky to znám... Poradíš mi v praxi? :)

Potřebuješ druhou síťovku do pc které je na netu jednu na net a druhou na propoj k druhému pc(), dále využiješ buď sdílení internetu ve windows nebo si naistaluješ program...třeba proxy plus, winproxy atd.

proxyplus.cz/...

Osobně na tebe apeluji...zvaž raději router- úspora energie, jednoduchost zapojení, dalšího rozšíření atd

slajs*
hodnocení

no je to jenom dočasné řešení jelikož mám problém s bankou a podpisovým vzorem své matky... je to složitější :-D ale dík ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]