Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafická karta

Od: buri123 odpovědí: 6 změna:
zdravím, mám notebook HP probook 4540s. Dnes jsem hrál hru a zatmavovala se obrazovka a rozsvocela a dělalo to takové zelené časti, tak jsem ti řekl že jsem asi v ... A mám spálenou grafiku.. chci se zeptat jestli je i jiná možnost a jde grafika v tomto notebooku vyměnit? Děkuji všem za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevím, jestli by se to vyplatilo. Tyhle stroje se dají sehnat repasované kolem 3-4 tis? Nemáš volný panty víka?

Jinak, tato konfigurace není na hry proboha, ale běžnou práci. Skvělé na těchto strojích je jejich robustnost, že se hned tak z něčeho nepodělají. Sice jsou těžké jako kráva, ale zase stabilní a odolné, žádný přihřátý ultrabůček supertenkej, u kterého máš strach sklopit víko, abys to celé nepolámal nebo neohnul :) Pár starších ProBooků máme ve kladech a dílnách a že se tam s nimi dějí věci.

Já osobně bych takový stroj po poruše opravovat nenechal a vyhodil jej.

buri123
hodnocení

Děkuju za vaše rady a názor. Jaké panty myslíte?
Panty víka monitoru.
buri123
hodnocení

A kdybych to chtěl dát opravit a byla by to ta grafika.. na kolik to vyjde?

Dva litry cca. Ale to ti tam dají nějaký vykuchaný čip z jiného noťasu.

rovano*

Tam je otázkou jak moc to spraví/zapájí. Ty levnější opravy, což je patrně ta za 2k, vydrží jen chvíli.

Normálně to stávalo víc tak 5-7k.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]