Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uložiště pro windows 10

Od: radek012 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
včera jsem zkoušel aktualizovat notebook z Win 7 na Win 10, když už byl win 10 stahnut a nainstalovan, začal instalovat aktualizace a při 20% se vše vyrušilo a měl jsem opět Win 7. Muže to být tím že mám na disku C 30GB volného místa? Mam v notebooku ještě disk D a tam mam volných 155GB,myslíte že to pujde nainstalovat do toho Déčka?
Děkuji předem za rady a tipy:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zde je specifikace PC, pro možnost použití Win 10.

hodnocení

1x

Záleží taky na tom, jak tu instalaci provádíte. Jestli se zachováním souborů a nastavení, tak winndows.old si vezme taky pár desítek giga, takže to céčko může být malé...

hodnocení

0x

Odinstaloval bych objemnější programy z disku C: a získal tak místo pro úplnou instalaci WIN10. Odebrané programy pak můžete nainstalovat na disk D:.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]