Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc s výběrem notebooku. Cenová relace 20 000 - 25 000 Kč. NB by měl mít váhu do 1,5 kg, s lepší výdrží baterie. Display kol 15 palce, může být menší.
Děkuji.
Ale požadavky by to upřesnit chtělo...
Pokud nechce hrení, tak bych já osovně vybral procesor Intel Core i5 disk SSD 256 až 512 a 8 GB RAM.
Značku DELL nebo HP.
0x
Na surfování a fotky asi není váš výběr ideální... Nicméně podle parametrů můžu doporučit notebooky.heureka.cz/... - máme je v práci a jsou rychlé, spolehlivé, lehké... s napojenými 2 monitory se pracuje dobře (celkem tři obsazené plochy)... Zvládá více programů a práci na síti.
Jinak na onu zábavu bych si koupil za 3000,- starší kdysi dávno "herní"NTB - ale já jsem ze staré školy, prostě se mi nechce utrácet za takové blbosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.