Nejste přihlášen/a.
Po čerstvě nainstalovaných Windows 10 mi po několikahodinových aktualizacích naskočila na obrazovce hláška "ruší se změny provedené v tomto počítači". Po vypnutí a následném zapnutí se instalace spustila znovu a znovu stejná hláška se zrušením. Poradil by mi někdo laicky, kde je problém? Co mám dělat, aby se vše aktualizovalo jak má a byl by klid? Děkuji
Laicky je problém v tom, že některá z aktualizací, kterou se W10 pokouší nainstalovat, obsahuje chybu, kvůli které se nenainstaluje správně. Systém jí odinstaluje - to je to rušení změn - a protože Windows update programoval nejspíše cvičený opičák (pozor, ironie) - zkouší jí nainstalovat znovu a znovu se mu to nepovede. Potřebujete zjistit, která aktualizace (označení KBxxxxxxx) to dělá a podle toho pak vyhledat řešení. Další alternativou, jak problém obejít, by bylo stáhnout od MS Media creation tool, s jeho pomocí vytvořit instalační médium poslední edice W10 a provést tzv
Laicky to asi nikdo nepoví. Někde bude něco špatně, těžko říci co a kde. Třeba to někde píše nějaký kód chyby.
Osobně mě podobné chování Win 10 tak otrávilo, že jsem s Win skončil a používám Linux. Na domácí použití naprosto dostačuje, drahá polovička ani nepoznala, že sedí u jinýho systému.
já bych to taky asi nepoznala
Bohužel žádný kód chyby jsem nanašla, jen pořád dokola stejné hlášení
a jde nějak aktualizace úplně "vypnout?"
Jakým způsobem jste W10 instalovala? Ze staršího systému, nebo je to nový počítač?
Zkuste si PEČLIVĚ prostudovat toto. Vím, že je to otrava, ale tak to je.
to ví jen bů...ll gates suž ne .Windows 10 jsou tak zamotané, náladové, nepředvítatelné, náchylné, složité, otravující, že se fakt nedá předpovědět, co bude zítra, jestli vůbec nastartují, když ani neví, co a proč dělají teˇď-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.