Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seřadit seznam kanálu na TV Philips

Od: jarka6 odpovědí: 13 změna:

Dobrý den V překladu do čekého jazyka z internetu na televizi Philips potřebuji postup seřazení kanálu. Je tam pouze filtr kanálu nastavení a dále žádný postup seřazení kanálu. Děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
U Philipse musíš napřed kanály označit jako oblíbené a teprve potom jdou seřadit.
O vánocích jsem se s tím trápil u sestry.
Děs a bída. Prostě pakárna.
Zlatej Panasonic.

hodnocení

0x

Mám TV Gogen a hrál jsem si s tím několik dní (teda ne vcelku:-D). Programy jdou sice vymazat a seřadit v hlaní nabídce, ale druhý den je všechno jinak, dokonce se objeví i některé z těch vymazaných. Pak jsem si vzpoměl, že jsem měl tenhle problém už po koupení TV a tak jsem vyhrabal na Internetu návod.Ten jsem musel několikrát přečíst, abych pochopil, že musím požadované programy označit a vložit do "oblíbených", kde je teprve seřadím podle přání a ty oblíbené nesmím zapomenout uložit. Jak se ovšem k těm oblíbeným potom dostanu ani v návodu nebylo, taklže metoda pokus - omyl.

Holt v jednoduchosti je krása, že ;)?

U druhé TV s primitivním STB jem to měl vyřešené během pár minut i bez návodu.

hodnocení

0x

Odpověď servisu P/...

Dobrý den,
změnit pořadí kanálů můžete pouze v seznamu oblíbených kanálů.
Postupujte podle následujících pokynů:
1.Na ovladači zmačkněte tlačítko List
2. Pomocí šípek na ovladači vyberte kanál, který chcete označit jeko Oblíbený
3. Na ovladači zmačkněte tlačítko Žluté (Přídat k oblíbeným)

Po vytvoření seznamu oblíbených kanálů postupujte podle následujících pokynů:
1. Na ovladači zmačněte tlačítko List, následně Options
2. Vyberte Seznam a Oblíbené. Objeví se seznam oblíbených kanálů
3. Pomocí šipek na ovladači vyberte kanál, jehož pořadí chcete změnít
4. Na ovladači zmačkněte tlačítko Zelené (Změnit pořadí)
5. Pomocí šipek přesuňte kanál do požadované pozice a potvrdte OK.

doplněno 21.01.20 14:26:

Tady odkaz na Philips Channel Editor z ledna 2020

Nemohu odzkoušet, nemám tv Philips; pokud někdo využije a odzkouší, dejte zpětnou vazbu

111®
hodnocení

0x

jj, je to taková pakárna jak je návod...děs běs, zlatý Samsung...jsem koupil Phlips na zahradu, taky to trvalo den nebo dva, než jsem to vykoumal..

mpcz
hodnocení

0x

Na internetu jsem našel SW pro seřazení kanálů na Philips TV i SAMSUNG. Funguje perfektně, rychle, spolehlivě, přehazování/zálohování/aktualizace se dělá na PC/NB přes USB. Nemusí se instalovat. Na mém TV, kde kabelovka mění frekvence snad co týden je to naprosto klíčová věc, bez které se ani nedá TV používat. SW se ani nemusí instalovat, lze spustit z flashky.
mpcz@volny.cz, 26apr2020

doplněno 26.04.20 20:20:

ispshop.cz/...

doplněno 26.04.20 20:22:

ispshop.cz/...

Proč platit, když je zdarma "Chansort"

Používám na tv LG

parabola.cz/...

mpcz
hodnocení

0x

Dík, ten odkaz na stažení Chansort někomu funguje? Párkrát jsem zakroužil po jakýchsi jiných stránkách, pak se ozval ESET s výstrahou stránky s potenciálně nechtěným odkazem a ke stažení jsem se nedostal. Je nějaký lepší návod nebo rada, jak na to? Dík, mpcz, 26apr2020

Používám bez problémů...z popisu

ChanSort vám umožňuje organizovat seznamy TV kanálů na vašem PC. Podporuje:
* Hisense UHD SMART TVs 2016- (channel.db)
* Samsung série B, C, D, E, F, H a J
* většina modelů LG vydána 2009-2015
* Panasonic modely vydané 2011-2015 (svl.db) nebo svl.bin)
* Vydány modely Toshiba 2009–2012 (zip / chmgt.db)
* VDR Channels.conf uvádí

Další odkazy na ChanSort a ještě tento. ChanSort 2020.03.20 NEJNOVĚJŠÍ

Můžete přímo z GitHubu

github.com/...

Koukám že nonek je rychlejší*smich*

No, řeším to párkrát do roka, tak asi proto...*pivo*

Teď jsem zkoušel odkaz NEJNOVĚJŠÍ a antivir se netváří přívětivě, raději odsud...funkční

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]