Nejste přihlášen/a.
Když jsem zapnul starý NB tak mi nabehla kolonka na heslo automaticky a teď v novém se kolonka na heslo objeví až když kliknu levým tlačidlem. Dá se to udelat tak aby se to objevilo automaticky bez klikání?
Tak mě je 64 let - novak 1 - a jsem si schopen najít na YouTube videa s návodem.
Pokud zadáš do vyhledávacího řádku většinou jakýkoliv dotaz co se týče w 10, tak se Ti objeví spousta Video návodů. Potom stačí pouze koukat jak se co dělá.
Například o heslu jsem Ti našel toto. Jenom nesmíš se řídit hned prvním videem.
potřebuješ to k něčemu, nebo se jen ptáš? Pokud to potřebuješ možná bude potřeba přeinstalovat OS.
Mělo by to jít od verze systému 1803 (jaro 2018) přidáním klíče "NoLockScreen"do registru. Našel jsem na to návod (v angličtině), podle kterého jsem vytvořil soubor, který vám tuto hodnotu do registru přidá.
Bohužel to nemám jak odzkoušet, protože vás se pravděpobně týká Home verze a já mám na počítači Pro, kde se to dělá jinak.
Soubor z přílohy si stáhněte, dvojklikem spusťte a potvrďte. Mělo by vám to napsat, že byly úspěšně uloženy klíče a hodnoty obsažené v...
Potom RESTARTUJTE počítač a už by vás to mělo hodit přímo na přihlašovací obrazovku.
Jak ale říkám, nemám ověřeno, zda to funguje správně, jelikož to nemám kde vyzkoušet, u mě přidání tohoto klíče nemělo na nic vliv.
![]() |
nolockscreen.reg | 294 b |
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.