Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zmenit stereo na mono ve win 7

Od: monotonar odpovědí: 3 změna:

Zdravim mam jednoduchou otazku na kterou neznam odpoved...nefunguje mi jedna bednicka pred 3 mesici jsem nastavoval ve windows 10 mono aby hral zvuk na obou stranach...ted mam windows 7 a nikde nevidim ono mono nastaveni...nevite prosim nekdo kde nebo jak nastavim zvuk ze stereo na mono?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Nějak nechápu. Když mi nehraje jedna bednička, tak ji změnou nastavení hrát nedonutím. Akorát ta funkční mi bude hrát oba kanály...

ano, však o to jde, aby to hrálo z jedné strany mono, a ne půlku sterea ;)

hodnocení

0x

Bohužel to přímo v systému nijak nejde. Takže celosystémově to nenastavíte, maximálně pokud by to uměl obslužný software ke zvukové kartě. A jinak to umí "lepší" přehrávače, jako třeba VLC či MPC-HC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]