Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Word - jak odstranit tento znak

Od: jarm® odpovědí: 6 změna:

Prosím, vím že je to pro ostatní drobný problém, já se v tom teď dokolečka točím, potřebuji napsat úřadní zprávu a mám tam tento znak a nevím jak se jej zbavit. Děkuji

Word - jak odstranit tento znak

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

A co na něj kliknout?

Word - jak odstranit tento znak #2

hodnocení

7x

Je to netisknutelný znak, objevuje se jen na monitoru, v tištěném textu pak není. Společně s jinými znaky slouží pro orientaci v textu při jeho úpravách. Vložíte ho stiskem klávesy "entr", odstraníte klávesou "delete". Pokud Vám jde o jeho skrytí na monitoru, tak jde zneviditelnit kliknutím na jeho ikonku v horní liště, jak výše uvedl "Juraja".

hodnocení

děkuji vám

hodnocení

Děkuji Juraja, vyřešeno a já na to čučím skoro hodinu, hezký večer

hodnocení

0x

A já jen doplním, že pokud si nejste jistý jak zpráva bude vypadat, dejte Soubor, tisk a hned vydíte podobu, v jaké se zpráva vytiskne. V tomto případě tedy bez značky odstavců.

hodnocení

0x

Je to znak, který se na obrazovce zobrazuje tam, kde je ve skutečnosti KONEC ODSTAVCE. Stejně jako například šipečky ukazují tabelátory a podobně. Na horní liště je čudl, který se tato užitečná vlastnost dá vypnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]